19 november 2020 - DIN Webinar: Boost your Business met LinkedIn

Over Richard

Richard van der Blom is een internationale LinkedIn & Social Selling Expert. De afgelopen 10 jaar heeft hij meer dan 25.000 professionals wegwijs gemaakt in LinkedIn en in meer dan 10 landen ruim 500 in-company trainingen mogen verzorgen. Hij adviseert, traint en begeleid organisaties om LinkedIn te integreren in moderne sales- en marketingprocessen. Sinds 2015 lid van een Europese Denktank LinkedIn, veelgevraagd spreker en actief voor organisaties als ING Nederland, Adecco, DSM, DSV, Banco Sabadell, PostNL en Mercedes Benz.

Zijn B.E.S.T. Social Selling methodiek en S.T.E.P.S. strategie worden inmiddels gebruikt in toonaangevende organisaties voor een succesvolle digitale transformatie.

Over de webinar

“Sta” jij ook op LinkedIn? Hoog tijd dat je in beweging komt. Het vak van Sales en Marketing verandert snel en drastisch. 60% van het inkoopproces is voor onze klanten achter de rug, wanneer wij de eerste fysieke afspraak hebben. De eerste indruk vindt niet langer offline plaats maar in acht van de tien gevallen online, via jouw LinkedIn profiel.

Klanten baseren hun leverancierskeuze voor 65% op informatie op internet. Websites, white-papers, LinkedIn profielen en referenties spelen anno 2020 een sleutelrol. Een andere ontwikkeling is dat de Decision Making Unit (DMU) de laatste jaren drastisch uitgebreid is. We hebben tegenwoordig niet alleen te maken met beslissers maar ook met beinvloeders en ambassadeurs bij de klant.

In deze interactieve webinar ga jij ervaren dat LinkedIn veel meer is dan een digitale rolodex. Dat het je kan helpen om vanuit jouw netwerk en autoriteit het verschil te maken ten opzichte van jouw concurrent, je doelgroep en de markt.

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan deze webinar? Schrijf u dan nu in!

Inschrijven

Laat u inspireren door Richard

Social Selling & Social Influence Event september 2019