Maximaal inzicht in processen, kosten en marges

De drankensector staat flink onder druk door de regelmatige accijnsverhoging op alcoholische dranken. Het beïnvloedt de consumentenbestedingen en de internationale concurrentiepositie. Samen met de onlangs ingevoerde gewijzigde alcoholwetgeving heeft dit aanzienlijke gevolgen voor omzet en marges. Daarbij stelt de overheid strenge regels als het gaat om het produceren en handelen van alcoholhoudende, en dus accijnshoudende, producten. Specifieke eisen aan de administratieve organisatie en de daarvoor gebruikte software maken daar onderdeel van uit.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en ruim 50 referenties in de drankenhandel en -industrie kunnen wij ons met recht een specialist op dit gebied noemen. Of u nu een Nederlandse of Belgische ondernemer bent, een groot of klein bedrijf heeft, onze ERP oplossing voor de drankensector is afgestemd op uw behoeften en is volledig gelokaliseerd naar de Nederlandse en Belgische wetgeving en douane richtlijnen.

DIN Dranken voor Microsoft Dynamics® NAV

Met DIN Dranken voor Microsoft Dynamics® NAV kiest u voor een bewezen branchestandaard met een solide basis die uw branchespecifieke vraagstukken kan beantwoorden. Denk aan zaken als nauwkeurige registratie van inhoud, alcoholpercentage, emballage, productschapaangiftes en reserveringen. Vergunninghouders van een accijnsgoederenplaats kunnen zelfs hun gehele accijnsadministratie volledig automatiseren.

Dankzij de lange termijn relaties met zowel onze Nederlandse en Belgische klanten als de Douane zijn wij in staat software te ontwikkelen dat meegroeit met de behoeften in de markt. Door onze ERP oplossing tevens te certificeren voor Microsoft Dynamics® (CfMD) garanderen we onze klanten een toekomstbestendige en state-of-the-art software oplossing, ontwikkeld volgens de laatste technologieën en aanbevolen door collega’s in de branche.

Voor wie?

DIN Dranken voor Microsoft Dynamics® NAV is o.a. geschikt voor:

  • Bierbrouwerij
  • Distilleerderij
  • Fris- en fruitsapproducent
  • Wijnimporteur
  • Drankengroothandel / -distributie
  • Bottelaar en afvulbedrijf

Ook het laatste branche nieuws ontvangen?


Vragen? Maak kennis met Jos Knops, sparringpartner voor drankenspelers.

What's New in NAV 2018?

Dranken, Food, Overige branches, Algemeen

Op 1 december j.l. heeft Microsoft NAV 2018 vrijgegeven. In deze nieuwste versie van Dynamics NAV zijn weer diverse...