Maximaal inzicht in processen en klaar voor verandering

De drankensector is flink in beweging en dat op vele fronten. Zo is er veel ontwikkeling op productgebied, zoals het nog steeds groeiende craft- en speciaalbier segment en een toenemend alcoholvrij assortiment met naast bieren inmiddels ook wijnen en spirits zonder alcohol. Daarnaast volop innovatie in concepten, verpakkingen en distributie van dranken richting de verschillende markten. En tenslotte is ook in dranken de online trend niet meer weg te denken. En dat alles in een steeds hoger tempo waarin veranderingen sneller dan ooit hun intrede doen. Belangrijk dus om als speler in de drankensector snel en flexibel op deze veranderingen te kunnen inspelen en nieuwe kansen te benutten. Waarbij het uiteraard van belang is dat u daarbij voldoet aan alle wet- en regelgeving vanuit de overheid en douane. En ook dat laatste is volop in beweging met nieuwe eisen op het gebied van etikettering, product-inhoudelijke informatie en gpa.

Lees meer

Met meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en digitalisering van de drankensector met meer dan 60 referenties mogen wij ons inmiddels een specialist op dit gebied noemen. Of u nu een Nederlandse of Belgische drankenspeler bent, groot of klein, internationaal of lokaal, handelaar of producent, onze ERP oplossing voor de drankensector is afgestemd op uw behoeften en volledig gelokaliseerd naar de Nederlandse en Belgische wetgeving en douane richtlijnen.

DIN Dranken voor Microsoft Dynamics 365

Met DIN Dranken voor Microsoft Dynamics 365 Business Central kiest u voor een bewezen branchestandaard waarin u al uw bedrijfsprocessen geïntegreerd kunt ondersteunen. En die daarnaast antwoorden biedt op alle relevante dranken specifieke aspecten zoals nauwkeurige registratie en verantwoording van alcohol, inhoud en volume of (retour)emballage. Heeft u een AGP, IVB of GB vergunning dan kunt u ook de accijns-verantwoording en koppeling richting het EMCS systeem van de douane geautomatiseerd afhandelen.

Met de mogelijkheden van het krachtige Dynamics 365 Platform bent u verzekerd van technologische innovaties die nodig zijn om snel en flexibel in te spelen op de veranderingen in de sector. Door de jarenlange samenwerking met onze klanten en de douane bieden we op dit platform oplossingen die continu meegroeien met de behoeften in de markt. Door onze oplossing te certificeren voor Microsoft Dynamics® (CfMD) garanderen we een toekomstbestendige en state-of-the-art software oplossing, ontwikkeld volgens de laatste technologieën en aanbevolen door collega’s in de branche.

Voor wie?

DIN Dranken voor Dynamics 365 Business Central is o.a. geschikt voor:

  • Bierbrouwerijen;
  • Distilleerderijen;
  • Fris- en fruitsapproducenten;
  • Wijnimporteurs;
  • Drankengroothandel / -distributie;
  • Bottel- en afvulbedrijven.

Meer informatie?

Bekijk onze DIN Dranken branchefolder!