Uw productieproces volledig onder controle

Niet alleen de overheid maar ook de consument stelt steeds meer eisen aan de productie van (alcoholhoudende) dranken. Inzicht en transparantie in de goederenstroom, de herkomst en bewerking van grond- en hulpstoffen en zorg voor het milieu en relevante maatschappelijke aspecten zijn dan ook inmiddels een must. Daarnaast eist ook de douane een sluitende verantwoording van het productieproces en de alcoholbalans en moeten afwijkingen zoals distilleer- of bottelverliezen op de juiste manier verantwoord worden. Om te voldoen aan alle regels en wetten, grip te houden op het productieproces en transparant inzicht te hebben in de (productie)voortgang, kosten en marges moet u kunnen vertrouwen op een bedrijfsbrede ERP oplossing die dat efficiënt ondersteunt. Met een gestroomlijnde productie- en accijnsadministratie behoudt u de focus op het vakmanschap: het maken van een ambachtelijk product.

Lees meer

DIN Dranken voor Microsoft Dynamics 365

Onze brancheoplossing DIN Dranken is gebaseerd op het innovatieve Microsoft Dynamics 365 platform. De aanvullend ontwikkelde branche modules zorgen ervoor dat de oplossing volledig is afgestemd op de eisen en behoeften binnen de drankensector. Met onze oplossing kunt u al uw bedrijfsprocessen in één totaaloplossing integreren en stroomlijnen. Zo houdt u maximaal grip op uw processen, kosten en marges en kunt u zich volledig richten op uw organisatie en klanten.

DIN Dranken voor Microsoft Dynamics 365 Business Central voorziet in specifieke functionaliteit voor de productie of botteling van dranken zoals:

  • Planning en sturing van productievolumes en voorraad
  • Registratie van alcohol-volumegehalte en alcoholbalans binnen de goederenstroom
  • Produktieplanning en registratie inclusief ondersteuning van batchproductie in bijv. tanks, ketels of menginstallaties
  • Optimaal voorraad- en magazijnbeheer met o.a. RF scanning of voicepicking
  • Geïntegreerde accijnsadministratie;
  • System-to-system integratie met EMCS (Excise Movement and Control System);
  • Productspecificaties en etikettering;
  • Quality Control en Traceability;
  • EDI met afnemers en logistiek dienstverleners.

Meer informatie?

Bekijk onze DIN Dranken branchefolder!