Eén geïntegreerde ERP oplossing voor de food sector

Met continue veranderende wet- en regelgeving staat de voedingsmiddelenindustrie flink onder druk. Om tegemoet te komen aan de wensen van zowel consument als retailer zijn food producenten en -handelaren vaak gedwongen om (klant)specifieke investeringen te doen om productielijnen, ICT en logistiek aan te passen. Daarnaast zorgt intensieve ketensamenwerking ervoor dat ketenpartners steeds meer informatie digitaal willen delen. Voedselveiligheid en bouwen aan vertrouwen zijn prominente thema’s voor zowel productie- als handelsbedrijven. Met een groot aantal uitdagingen in het verschiet, waaronder het delen van product- en etiketinformatie, het terugdringen van voedselfraude en duurzaam produceren en leveren, is de noodzaak om transparant te communiceren en te acteren groter dan ooit.

Om mee te gaan in de dynamiek van deze markt staan niet alleen kosten en marges onder druk, maar ook de relatie tussen u en uw afnemers. Door een integrale bedrijfsoplossing te kiezen kunt u flexibel inspelen op veranderingen, wordt u op efficiënte wijze ondersteund en kunt u strategische beslissingen dankzij integraal inzicht sneller maken.

DIN Food voor Microsoft Dynamics® NAV

DIN Food voor Microsoft Dynamics® NAV is een bedrijfsbrede ERP oplossing die specifiek afgestemd is op de behoeften van de voedingsindustrie. Onze DIN Food oplossing combineert standaard ERP functionaliteit van het krachtige en toekomstbestendige Microsoft Dynamics® NAV (voorheen Navision) met branchespecifieke elementen. Binnen onze software oplossing zijn o.a. tracking & tracing, kwaliteitsmanagement, productspecificaties, EDI en SSCC-labelling geïntegreerd.

Voor wie?

DIN Food voor Microsoft Dynamics® NAV is o.a. geschikt voor:

  • Food- en Horecagroothandel
  • Versverwerking (vlees, vis, groente en fruit)
  • Vervaardiging van brood, banketbakkerswerk en deegwaren
  • Vervaardiging van sauzen, specerijen en kruiderijen
  • Maaltijdbereiding
  • Eiersector
  • Diervoederproducent

Ook het laatste branche nieuws ontvangen?


Vragen? Maak kennis met John Janssen, Uw sparringpartner binnen de Foodsector.

What's New in NAV 2018?

Dranken, Food, Overige branches, Algemeen

Op 1 december j.l. heeft Microsoft NAV 2018 vrijgegeven. In deze nieuwste versie van Dynamics NAV zijn weer diverse...