Eén geïntegreerde ERP oplossing voor de food sector

Een consument die steeds meer eisen stelt, toenemende aandacht voor voedselveiligheid en transparantie en natuurlijke bronnen die hun grenzen bereiken zet de voedingsmiddelensector flink onder druk. Daarnaast wordt samenwerking in de keten belangrijker waarbij ketenpartners steeds meer informatie digitaal willen delen. Bouwen aan vertrouwen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn prominente thema’s voor zowel productie- als handelsbedrijven. Met een groot aantal uitdagingen in het verschiet, waaronder het delen van product- en etiketinformatie, het terugdringen van verspilling en duurzaam produceren en leveren, volgen veranderingen zich sneller op dan ooit tevoren. Belangrijk dus om als speler in de foodsector snel en flexibel op deze veranderingen in te kunnen spelen en nieuwe kansen te benutten. Waarbij het uiteraard van belang is dat u daarbij voldoet aan continue aangescherpte wet- en regelgeving.

Lees meer

Met meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en digitalisering van de foodsector en meer dan 40 referenties mogen wij ons inmiddels een specialist op dit gebied noemen.

DIN Food voor Microsoft Dynamics 365

DIN Food voor Microsoft Dynamics 365 Business Central is een bedrijfsbrede ERP oplossing waarin u al uw bedrijfsprocessen geïntegreerd kunt ondersteunen. En die daarnaast afgestemd is op de specifieke behoeften van de voedingsindustrie. Binnen onze software oplossing zijn dan ook o.a. batch management, traceability, quality control, productspecificaties en etikettering geïntegreerd.

Met de mogelijkheden van het krachtige Dynamics 365 platform bent u verzekerd van technologische innovaties die nodig zijn om snel en flexibel in te spelen op de veranderingen in de sector. Door de jarenlange samenwerking met onze klanten en marktpartijen zoals GS1 en logistieke service providers bieden we op dit platform oplossingen die continue meegroeien met de behoeften in de markt. Door onze oplossing te certificeren voor Microsoft Dynamics® (CfMD) garanderen we een toekomstbestendige en state-of-the-art software oplossing, ontwikkeld volgens de laatste technologieën en aanbevolen door collega’s in de branche.

Voor wie?

DIN Food voor Microsoft Dynamics 365 Business Central is o.a. geschikt voor:

  • Food- en Horecagroothandel;
  • Versverwerking (vlees, vis, groente en fruit);
  • Vervaardiging van brood, banketbakkerswerk en deegwaren;
  • Vervaardiging van sauzen, specerijen en kruiderijen;
  • Maaltijdbereiding;
  • Ei handel en verwerking.

Meer informatie?

Bekijk onze DIN Food branchefolder!