Optimale gastvrijheid met een efficiënte en budgetgerichte oplossing

De institutionele markt maakt momenteel grote ontwikkelingen door. Zo zijn veel instellingen overgegaan van gekoppeld naar ontkoppeld koken en is er een duidelijke overgang van intramurale naar extramurale zorg. Beide ontwikkelingen hebben grote invloed op het beheer van de inkomende en uitgaande voedingsstromen en de daarbij horende administratie. Kostenbesparingen en budgetgericht inkopen staan vaak lijnrecht tegenover gastvrijheid, maaltijdbeleving en keuzevrijheid van de patiënt of cliënt. Zij verwachten een à-la-carte maaltijd met verse ingrediënten die ze op elk moment van de dag kunnen bestellen. Productinformatie zoals voedingswaarde en allergenen dient voor iedereen inzichtelijk te zijn. Belangrijk dat u kunt vertrouwen op een oplossing die u in deze uitdagingen ondersteunt en u van slimme adviezen voorziet bij het samenstellen van menu's, de inkoop, bereiding en distributie.

DIN Food voor Microsoft Dynamics® NAV 

Met DIN Food voor Microsoft Dynamics® NAV bieden wij een geïntegreerd ERP platform specifiek voor de foodsector. DIN Food vormt een goede basis voor het ondersteunen van de financiële, productie en logistieke processen binnen de markt van grootkeukens en maaltijdbereiders. ERP is in deze markt nog relatief nieuw. Door de breedheid van de geboden functionaliteit en ondersteunde processen biedt het een solide basis voor de uitdagingen in de maaltijdsector.

Momenteel zijn wij met een aantal partijen in gesprek om specifieke functionaliteiten voor uw sector te specificeren en vervolgens toe te voegen aan DIN Food. Het eindresultaat daarvan is een standaard software oplossing voor maaltijdbereiders gebaseerd op de reeds aanwezige brede functionaliteit binnen DIN Food aangevuld met specifieke mogelijkheden op het vlak van:

  • Samenstellen van menu’s met inzage in de kosten per menu, voedingswaarde, productspecificaties, allergenen e.d.
  • Menuplanning
  • Koppelingen met instellingen en/of ziekenhuizen
  • Integratie met bestelportaal

Ook het laatste branche nieuws ontvangen?


Vragen? Maak kennis met John Janssen, Uw sparringpartner binnen de Foodsector.

Digitaal factureren in PDF

Dranken, Food, Medische Hulpmiddelen

De vraag naar digitaal factureren is de laatste maanden flink toegenomen. Je kunt er dan ook behoorlijk wat tijd en kosten...