Beter inspelen op een markt in beweging

Organisaties in de hulpmiddelen en revalidatie branche hebben een groot aantal uitdagingen op het gebied van hun automatisering. Want naast het bieden van optimale service aan uw cliënten hebt u te maken met veel dynamiek rondom wetgeving, eisen van zorgverzekeraars of gemeentes en communicatie met instellingen, voorschrijvers en therapeuten.

Dit vereist niet alleen een goede ondersteuning van uw bedrijfsprocessen maar stelt ook eisen aan de verslaglegging en dossiervorming. Grip op al uw processen maar ook controle op de bijbehorende cliëntendossiers, machtigingsaanvragen en declaraties zijn daarbij van cruciaal belang.  

DIN Solutions is reeds jaren actief binnen de medische hulpmiddelen branche. Binnen onze organisatie is er gedegen branchekennis aanwezig en spelen wij met onze productontwikkeling in op de ontwikkelingen in de branche. Dit maakt DIN Solutions tot dé branchespecialist in de medische hulpmiddelen branche.

DIN Medische Hulpmiddelen voor Microsoft Dynamics® NAV

Onze flexibele oplossing combineert de standaard ondersteuning van  bedrijfsprocessen met branche specifieke functionaliteit en oplossingen. Veel spelers in de medische hulpmiddelen branche hebben bijvoorbeeld te maken met zorgverzekeraars, vektisdeclaratie, depotbeheer en pooling, dossiervorming of zorgportalen. Met behulp van onze flexibele branche oplossing kunt u hierin voorzien en inspelen op de dynamiek binnen uw markt.

DIN Medische hulpmiddelen voor Microsoft Dynamics® NAV is geschikt voor:

  • Medisch speciaalzaken;
  • Thuiszorgwinkels;
  • Hulpmiddelenleveranciers;
  • Revalidatie technische bedrijven.