Goede zorg voor uw cliënt en uw organisatie

Als medische speciaalzaak vormt u een belangrijke schakel in de zorgketen. Met veel zorg voorziet u uw cliënten in een goed advies en levering van de juiste benodigdheden op het gebied van diabetes, wondverzorging, incontinentie of stoma materialen.

Maar naast de cliënt vragen ook allerlei andere betrokken partijen uw aandacht, zoals de overheid en verzekeraars. Naast steeds veranderende wet- en regelgeving heeft u te maken met contractafspraken, dossiervorming en toenemende eisen van verzekeraars en andere belanghebbenden. Hoe zorgt u ervoor dat u in dat geval uw care functie, de zorg voor uw cliënt, volledig tot zijn recht laat komen. En hoe zit het met de zorg voor uw eigen organisatie?

DIN Medische Hulpmiddelen voor Microsoft Dynamics® NAV

Onze branche oplossing DIN Medische Hulpmiddelen is gebaseerd op het gebruiksvriendelijke ERP platform Microsoft Dynamics® NAV.  Door middel van zelf ontwikkelde branche functionaliteit hebben wij de oplossing vervolgens specifiek afgestemd op de care functie van uw organisatie. U kunt al uw processen in één totaal oplossing integreren en stroomlijnen en daarbij ook de samenwerking met bijv. verzekeraars of instellingen ondersteunen. U automatiseert de zorg voor uw cliënten en betrokken belanghebbenden, terwijl u zichzelf zorgen uit handen neemt.

Onze oplossing voor medisch speciaalzaken bevat o.a. de volgende branche specifieke functionaliteit:

  • Cliënt management;
  • Eigen bijdragen en contract afspraken met verzekeraars;
  • Vektisdeclaratie en COV check;
  • Dossiervorming;
  • Point of Sale (kassa);
  • Zorgportals voor samenwerking en informatieverstrekking aan bijvoorbeeld verzekeraars of instellingen.