DIN-UG Food

De DIN User Group, in het kort DIN-UG, is een gebruikersgroep door en voor gebruikers van de branche oplossingen van DIN Solutions. De DIN-UG Food staat geheel in het teken van gebruikers van de brancheoplossing DIN Food voor Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Ons doel is enerzijds om met meerdere gebruikers ideeën en behoeften uit te wisselen en deze gezamenlijk met DIN Solutions te verdiepen en te vertalen naar de productontwikkeling van DIN Food. Samen kunnen we daardoor het DIN aanbod nog beter laten aansluiten op de behoeften en bijbehorende prioriteiten in de branche. Anderzijds willen we een platform bieden voor kennisdeling en het uitwisselen en opdoen van gebruikservaringen.

Welke voordelen levert participatie voor u op?

  • Uitwisseling van kennis en ervaringen via themabijeenkomsten, kennis-, en rondetafelsessies;
  • Delen van behoeften en wensen met branchegenoten;
  • Bundelen van krachten bij markt- en productontwikkelingen;
  • Mogelijkheid om waardevolle input te geven voor productontwikkeling en innovatie;
  • Versterken van uw netwerk in de branche.

DIN-UG lid worden?

Wilt u, als klant, meedenken over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van automatisering en wilt u samen met collega branchegenoten kennis, ervaring en gedachten uitwisselen over het DIN producten- en dienstenaanbod voor de Foodsector? Word dan nu lid! Registratie is kosteloos. Het enige wat wij van u vragen is een actieve bijdrage.

Aanvraag lidmaatschap