DIN Webinar - Dynamics 365 for Sales

Op donderdag 18 juni, van 10:00 tot 11:00 uur organiseert DIN Solutions het DIN Webinar – Dynamics 365 for Sales.

Heeft u (te) weinig grip op de verkoopactiviteiten van uw verkopers in de buitendienst? Besteed u teveel tijd aan klantrelaties die niet winstgevend zijn? Zwerven in uw organisatie ook tal van klantafspraken, klachten en opdrachtbevestigingen in lokale e-mailboxen. En mist u wellicht verkoopkansen door gebrek aan inzicht in klantinteracties en registratie in losse documenten? Heeft u het gevoel dat de samenwerking tussen binnendienst en uw buitendienst optimaler kan?

Volg dan ons webinar op donderdag 18 juni om 10.00u. Tijdens deze online sessie zal 365 for Sales expert Jelto Christiaens van DIN Solutions u laten zien hoe u Dynamics 365 for Sales kunt inzetten om betere relaties met uw klanten op te bouwen, waaronder:

  • Real-time inzicht in alle relevante klant- en prospectinformatie door bundeling van al uw klantinformatie in één oplossing;
  • Plaats- en tijdsonafhankelijk klantrelaties verbeteren met de beschikbare opties om mobiel te kunnen werken op smartphones en tablets;
  • De verkoopproductiviteit van uw sales vergroten met laagdrempelige tools die naadloos samenwerken met o.a. Outlook;
  • Verbetering van de prestaties van uw verkoopteam door proactieve sturing op basis van data in plaats van gevoel.
     
Datum   18 juni 2020
Tijd 10.00 - 11.00u

 

Webinar gemist?

Heeft u interesse in dit onderwerp, maar heeft u helaas dit webinar gemist? Laat het ons weten en wij geven u graag meer informatie hierover.