februari 2019
Dranken, Food

Doelgroep: DIN klanten

In de ochtend staat het User Group programma centraal. We blikken terug op de gerealiseerde DIN Food & DIN Dranken roadmap, bieden de mogelijkheid om behoeften en nieuwe thema’s uit te wisselen en zullen op basis van uw prioriteiten samen de input voor de toekomstige roadmap vaststellen. In het middagprogramma zullen we dieper ingaan op specifieke thema’s en bijbehorende oplossingen. Binnenkort meer hierover.

 

Locatie

Nog niet bekend

 

Aanmelden

Inschrijven voor dit event is nog niet mogelijk. Wilt u zich alvast aanmelden, neem dan contact op met marketing.

 

DIN User Groups

De DIN User Group, in het kort DIN-UG, is een gebruikersgroep door en voor gebruikers van de branche oplossingen van DIN Solutions. De DIN-UG staat geheel in het teken van gebruikers van de brancheoplossingen DIN Dranken en DIN Food.

Ons doel is enerzijds om met meerdere gebruikers ideeën en behoeften uit te wisselen en deze gezamenlijk met ons te verdiepen en te vertalen naar de productontwikkeling van DIN Food en DIN Dranken. Samen kunnen we daardoor het DIN aanbod nog beter laten aansluiten op de behoeften en bijbehorende prioriteiten in de branche. Anderzijds willen we een platform bieden voor kennisdeling en het uitwisselen en opdoen van gebruikservaringen.

 

Welke voordelen levert participatie voor u op?

·     Uitwisseling van kennis en ervaringen via themabijeenkomsten, kennis-, en ronde tafelsessies;

·     Delen van behoeften en wensen met branchegenoten;

·     Bundelen van krachten bij markt- en productontwikkelingen;

·     Mogelijkheid om waardevolle input te geven voor productontwikkeling en innovatie;

·     Versterken van uw netwerk in de branche.

 

Lidmaatschap DIN User Group

Wilt u, als DIN klant, meedenken over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van automatisering en zoekt u mogelijkheden om samen met collega branchegenoten kennis, ervaring en gedachten uit te wisselen over het DIN producten- en dienstenaanbod voor de Food- en Drankensector? Wordt dan nu lid!

Registratie is kosteloos. Het enige wat wij van u vragen is een actieve bijdrage. Registreer u via dinug@dinsolutions.nl

Na registratie ontvangt u jaarlijks een uitnodiging voor de ledenbijeenkomst, kunt u participeren in roundtables rondom specifieke onderwerpen en krijgt u de kans om mee te denken over de toekomstige productontwikkeling van DIN Food en DIN Dranken.