september 2020
Dranken, Food

Doelgroep: DIN Food & DIN Dranken klanten

Jaarlijks organiseren wij onze DIN4Life day voor onze klanten. Deze dag staat volledig in het teken van delen, creëren en ervaren. Als klant kunt u tijdens deze dag optimaal gebruik maken van de aanwezige kennis en kunde binnen het netwerk. Niet alleen vanuit de DIN expertise, maar ook vanuit het ondernemerschap in het MKB dat loopt van producenten tot distributeurs, importeurs en handelaren in de Food & Dranken sector.

Programma

Ook dit jaar hebben we een hele dag gepland. Enerzijds zullen we die invullen met een aantal inhoudelijke sessies en anderzijds met meer ruimte om als gebruiker van onze oplossingen onderling kennis en ervaring uit te wisselen. Kortom een uiterst interessant programma met volop informatie en inspiratie.

 

Inschrijven voor nieuwe datum

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben we de oorspronkelijke datum van 12 maart moeten annuleren. We zijn momenteel druk bezig een nieuwe datum te vinden. Daardoor kunt u zich helaas nog niet inschrijven. Binnenkort zullen we een nieuwe datum communiceren, waarna u zich ook weer kunt aanmelden.

Locatie

Locatie

IJzeren Man Strandpaviljoen

Boslaan 49

5263 NX Vught

Datum Uitgesteld (nieuwe datum volgt)
Tijd 09.00 - 17.00u

 

 

 

 

 

 

De DIN User Group, in het kort DIN-UG, is een gebruikersgroep door en voor gebruikers van de branche oplossingen van DIN Solutions. De DIN-UG staat geheel in het teken van gebruikers van de brancheoplossingen DIN Dranken en DIN Food.

Ons doel is enerzijds om met meerdere gebruikers ideeën en behoeften uit te wisselen en deze gezamenlijk met ons te verdiepen en te vertalen naar de productontwikkeling van DIN Food en DIN Dranken. Samen kunnen we daardoor het DIN aanbod nog beter laten aansluiten op de behoeften en bijbehorende prioriteiten in de branche. Anderzijds willen we een platform bieden voor kennisdeling en het uitwisselen en opdoen van gebruikservaringen.

 

Welke voordelen levert participatie voor u op?

  • Uitwisseling van kennis en ervaringen via themabijeenkomsten, kennis-, en ronde tafelsessies;
  • Delen van behoeften en wensen met branchegenoten;
  • Bundelen van krachten bij markt- en productontwikkelingen;
  • Mogelijkheid om waardevolle input te geven voor productontwikkeling en innovatie;
  • Versterken van uw netwerk in de branche.

 

Lidmaatschap DIN User Group

Wilt u, als DIN klant, meedenken over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van automatisering en zoekt u mogelijkheden om samen met collega branchegenoten kennis, ervaring en gedachten uit te wisselen over het DIN producten- en dienstenaanbod voor de Food- en Drankensector? Wordt dan nu lid!

Registratie is kosteloos. Het enige wat wij van u vragen is een actieve bijdrage. Registreer u via dinug@dinsolutions.nl

Na registratie ontvangt u jaarlijks een uitnodiging voor de ledenbijeenkomst, kunt u participeren in roundtables rondom specifieke onderwerpen en krijgt u de kans om mee te denken over de toekomstige productontwikkeling van DIN Food en DIN Dranken.