september 2020
Dranken, Food

Doelgroep: DIN Food & DIN Dranken klanten

Jaarlijks organiseren wij onze DIN4Life day voor onze klanten. Deze dag staat volledig in het teken van delen, creëren en ervaren. Als klant kunt u tijdens deze dag optimaal gebruik maken van de aanwezige kennis en kunde binnen het netwerk. Niet alleen vanuit de DIN expertise, maar ook vanuit het ondernemerschap in het MKB dat loopt van producenten tot distributeurs, importeurs en handelaren in de Food & Dranken sector.

In verband met COVID-19 hebben wij in het voorjaar besloten het event te verplaatsen van 12 maart 2020 naar 24 september 2020. Vanwege de nog onzekere ontwikkelingen rondom het virus en de sterk beperkende maatregelen voor horeca- en evenement locaties hebben we besloten om dit jaar geen fysiek, maar een online event te organiseren. Hierbij zal onze focus geheel komen te liggen op DIN4Life en de gebruikersbijeenkomst DIN User Group.

Dit betekent echter ook dat het jaarlijkse DIN Food & Beverage event, wat gewoonlijk in het najaar wordt georganiseerd, zal worden opgeschoven naar een ander moment.

Programma

Bekijk hier het programma. 

Inschrijven

Event niet missen? Schrijf u in!

Inschrijven

Locatie Online - virtueel event
Datum 24 september 2020
Tijd 13.00 - 15.30u

 

 

 

De DIN User Group, in het kort DIN-UG, is een gebruikersgroep door en voor gebruikers van de branche oplossingen van DIN Solutions. De DIN-UG staat geheel in het teken van gebruikers van de brancheoplossingen DIN Dranken en DIN Food.

Ons doel is enerzijds om met meerdere gebruikers ideeën en behoeften uit te wisselen en deze gezamenlijk met ons te verdiepen en te vertalen naar de productontwikkeling van DIN Food en DIN Dranken. Samen kunnen we daardoor het DIN aanbod nog beter laten aansluiten op de behoeften en bijbehorende prioriteiten in de branche. Anderzijds willen we een platform bieden voor kennisdeling en het uitwisselen en opdoen van gebruikservaringen.

Welke voordelen levert participatie voor u op?

  • Uitwisseling van kennis en ervaringen via themabijeenkomsten, kennis-, en ronde tafelsessies;
  • Delen van behoeften en wensen met branchegenoten;
  • Bundelen van krachten bij markt- en productontwikkelingen;
  • Mogelijkheid om waardevolle input te geven voor productontwikkeling en innovatie;
  • Versterken van uw netwerk in de branche.

Lidmaatschap DIN User Group

Wilt u, als DIN klant, meedenken over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van automatisering en zoekt u mogelijkheden om samen met collega branchegenoten kennis, ervaring en gedachten uit te wisselen over het DIN producten- en dienstenaanbod voor de Food- en Drankensector? Wordt dan nu lid!

Registratie is kosteloos. Het enige wat wij van u vragen is een actieve bijdrage. Registreer u via dinug@dinsolutions.nl

Na registratie ontvangt u jaarlijks een uitnodiging voor de ledenbijeenkomst, kunt u participeren in roundtables rondom specifieke onderwerpen en krijgt u de kans om mee te denken over de toekomstige productontwikkeling van DIN Food en DIN Dranken.