Meer halen uit uw DIN Oplossing

Meebewegen met de ontwikkelingen in de markt én bijblijven op het gebied van de nieuwste technologieën is voor veel ondernemers een grote uitdaging. De huidige crisis benadrukt nogmaals hoe belangrijk het is om als bedrijf te transformeren en relevant te blijven in de digitale wereld van vandaag. 

Op het gebied van ICT blijkt dat het up-to-date houden van kennis van gebruikte systemen binnen veel bedrijven het grootste struikelblok is. Met als gevolg dat nieuwe technieken of functionaliteiten vaak onbenut blijven of verkeerd worden toegepast. Zonde! Want zo haal je niet het maximale uit systemen die het werk efficiënter en leuker zouden moeten maken.

Kennis delen en up-to-date houden

Van nieuwe releases vanuit Microsoft tot nieuwe functionaliteiten van DIN, als gebruiker krijg je regelmatig te maken met innovaties op software gebied. Vernieuwingen die je helpen bij het efficiënter inrichten van je bedrijfsprocessen en het werken met de software vergemakkelijken. Om uw kennis van onze oplossingen te onderhouden en te vergroten zullen we naast onze periodieke DIN Updates met What’s News en Blogs nu ook Webinars gaan organiseren.

In de maanden juni en juli hebben we al enkele webinars met succes voltooid. Daarnaast zullen we ook gaan kijken waar de behoeften liggen als het gaat om onze DIN add-on modules. Ook hiervoor willen we online Taste- en Dive-in sessies gaan organiseren die u helpen uw kennis over deze oplossingen te vergroten. Dit kunnen interactieve webinars zijn, maar ook bijvoorbeeld video’s.

Hieronder vindt u een overzicht van de webinars die we in juni en juli hebben uitgevoerd:

02 juni - Jet Analytics Datawarehouse oplossing
04 juni - Microsoft Power BI Selfservice Business Intelligence
09 juni - Inkomende factuurverwerking met Blue10 
11 juni - DIN B2B Bestelsite
18 juni - Microsoft Dynamics 365 for Sales
09 juli - Microsoft Power Apps & Power Automate

Meer informatie

Heeft u vragen over één van deze webinars laat het ons weten, we kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat u het webinar nog een keer kunt terug kijken. Of heeft u vragen over een onderwerp dat nog niet aangeboden wordt? Laat het ons dan eveneens weten via marketing@dinsolutions.nl.