2food live met DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV

Geplaatst op 01 juni 2018 in Marketing & Sales, Microsoft Dynamics, Software.

2food is een innovatief bedrijf dat een breed scala aan natuurlijke biologische dranken en tussendoortjes biedt aan consumenten als verantwoord alternatief op het aanbod van massamerken. Hun missie is een nieuwe standaard zetten in drink- en eetgedrag die de vitaliteit van de bewuste consument ten goede komt. Omdat er veel ontevredenheid was over het pakket waar ze voorheen mee werkten was een oriëntatie op een nieuw pakket een logische stap. 2food begon halverwege 2016 met de oriëntatie. Financieel Manager André Wester vertelt over de keuze voor DIN Solutions en hun ervaringen met de implementatie.

Op zoek naar consistentie

“We werkten met een Belgisch pakket. We misten een stuk consistentie, het pakket was voor ons niet betrouwbaar. Faciliteiten die voor ons belangrijk zijn, met name EDI, zaten er niet in. Uit een selectie van zes bedrijven is onze keuze op DIN Solutions gevallen. Het gaf ons vertrouwen dat DIN alle functionaliteiten die wij zoeken in huis heeft”. DIN heeft het EDI platform uitgebreid met EDI voor Logistieke dienstverleners, omdat 2Food alle warehousing en transport heeft uitbesteed. Met deze aansturing heeft 2Food het ERP project volledig volgens de DIN Roadmap kunnen uitrollen.

Vertrouwen in de toekomst

“Ook de snelle en volledige opvolging vanuit DIN gaf een goed gevoel, iets dat we bij andere partijen toch misten. Buiten de DIN Dranken oplossing hebben wij ook gekozen voor DIN LCS (Life Cycle Service), waardoor we gegarandeerd altijd up-to-date zijn met ons pakket”, aldus André. De livegang is inmiddels voltooid en nagenoeg zonder maatwerk. Hierover vertelt André: “De implementatie is nu achter de rug. Alles is in stapjes geïmplementeerd. Alles loopt nu naar tevredenheid. Met name orderverwerking is bij 2food erg belangrijk en loopt op rolletjes.”

Als laatste voegt hij vol enthousiasme toe: “Ik vind DIN een mooie club!”

Meer lezen over 2food: klik hier

Branches: 
Drankproducenten
Wijnimporteurs
Drankengroothandel en -distributie
Food en Horeca groothandel