4 november | DIN Food & Beverage event

Geplaatst op 07 oktober 2015 in .

Op woensdag 4 november organiseert DIN Solutions haar halfjaarlijkse DIN Food & Beverage event. Dit jaar strijken we neer in de landelijke omgeving van de Wijnboerderij te Soest met als thema:

'Changing the Game'

Hoe blijft uw klant loyaal aan uw product, dienst of merk? Traditioneel winkelen en online shoppen raken steeds meer met elkaar verwoven. De komst van nieuwe grensverleggende foodconcepten zoals Hello Fresh en Picnic hebben het traditioneel kanaaldenken binnen de Food & Beverage keten op zijn grondvesten doen schudden. Centraal binnen deze concepten staat het omdenken. Denken vanuit de behoeften en de drink- en eetmomenten van de consument over de kanalen heen. Gedrag wat steeds minder voorspelbaar is en waar moeilijk grip op te krijgen valt.
 
Laat ons u in deze zoektocht naar het nieuwe denken helpen en kom naar ons DIN Food & Beverage event!

Programma DIN Food & Beverage event

Met een gevarieerd programma vol inspirerende sprekers tonen we hoe onze branchegerichte IT-oplossingen u kunnen ondersteunen in het omdenken en uitvoeren van een kanaaloverstijgende (omnichannel)strategie. De gezonde mix tussen producent en distributeur / handelaar en groot en middenklein bedrijf tijdens deze middag zorgen gegarandeerd voor nieuwe inspiratie en inzichten.

Inschrijven
Wilt u dit event niet missen? Schrijf u dan nu in!

Inschrijven