Baarsma Wine Group Holding start Shared Service Center

Geplaatst op 11 mei 2014 in .

Baarsma Wine Group Holding (BWGH) is een wereldwijde wijndistributeur van kwaliteitswijnen met een snel groeiend distributienetwerk in alle sectoren van de wijnmarkt in Noord-West Europa. Typisch voor de organisatie is de onafhankelijke status van elke business unit. Door het combineren van de krachten van de totale groep heeft de holding een unieke wijnstrategie en marktbenadering gerealiseerd.

Grote uitdaging voor Baarsma was het borgen van de continuïteit en uniformiteit in de rapportages van de verschillende business units. Om de Belgische administraties van de business units Hasselt Millésime, Wijnbeurs België en Wijnvoordeel België te uniformeren en de rapportage naar de Holding te standaardiseren schakelde Baarsma de hulp in van wijnimporteur en - distributeur Hasselt Millésime.

Ann Marx, Financieel Manager: “Dankzij DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV kunnen we drie administraties onderbrengen in één omgeving. Zo hebben we meer grip op de financiële cijfers en kunnen we de continuïteit in de rapportage naar Baarsma waarborgen."

Meer informatie?
Wilt u meer weten over hoe DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV Baarsma optimaal ondersteunt in het efficiënt voeren van drie verschillende financiële administraties in één ERP systeem? Bekijk de customer story van Baarsma Wine Group.