Datum DIN User Group bijeenkomst bekend

Geplaatst op 14 januari 2015 in .

Op donderdag 5 februari a.s. organiseert DIN Solutions haar halfjaarlijkse gebruikersbijeenkomst DIN User Group (DIN-UG) voor haar DIN Dranken klanten. 

De bijeenkomst zal worden georganiseerd bij QBS Group op Landgoed Leusderend. Thema's van deze bijeenkomst zijn o.a. CRM en de B2B bestelsite. Daarnaast zal DIN inzicht geven in de Roadmap voor 2015. De ochtend zal worden afgesloten met een gastspreker. Dit keer zal blogger en sectormanager Food bij de Rabobank Hans van Haaren u meenemen in de trends en ontwikkelingen van de drankenmarkt. Hierbij bieden we u via een discussieplatform de gelegenheid om samen met andere gebruikers en DIN Solutions over deze ontwikkelingen te sparren, hierover ervaringen uit te wisselen en nieuwe behoeften te signaleren welke interessant zouden kunnen zijn voor product ontwikkeling van DIN Dranken. We sluiten de ochtend af met een uitgebreide netwerklunch.

DIN Food & Beverage event

Aansluitend bieden we u de mogelijkheid om tijdens het DIN Food & Beverage event bijgepraat te worden. Daarbij zullen we via een What's new sessie inzoomen op de ontwikkelingen rondom Microsoft Dynamics NAV 2015 en kunt u kiezen tussen verschillende parallel tracks, waaronder uitgebreide productdemo's van DIN CRM, B2B bestelsite en SyncForce.

Inschrijven