Dranken, Food, Algemeen
december 2018
Datum DIN4Life Day 2019 bekend!

Op donderdag 7 februari a.s. organiseren wij wederom onze jaarlijkse DIN4Life bijeenkomst voor onze User Group Food & Dranken. Deze dag staat volledig in het teken van delen, creëren en ervaren. Als klant kunt u tijdens deze dag optimaal gebruik maken van de aanwezige kennis en kunde binnen het netwerk. Niet alleen via de aanwezige DIN experts, maar ook via aanwezige collega gebruikers uiteenlopend van producenten, distributeurs, importeurs en handelaren in de Food & Dranken branche.

Ook dit keer hebben we een hele dag gepland, vooral om u als gebruiker meer de ruimte te geven om met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast zijn er wederom diverse inhoudelijke presentaties waarbij we de interactie zullen opzoeken. Een belangrijk thema is dit keer de komst van Dynamics 365 Business Central, tijdens een briefing zullen we toelichten wat dit voor u als bestaande klant betekent, gecombineerd met een look & feel demo, zodat u een indruk krijgt van deze nieuwste versie.

Inschrijven
Dus wilt u, als DIN klant, geïnformeerd worden en meedenken over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen binnen de branche in relatie tot ICT en ons producten- en dienstenaanbod? Dan mag u deze dag niet missen.

Schrijf u nu alvast in!

Inschrijven

Vragen? Maak kennis met Lynne van Hasseld, Marketeer.