De Kikvorsch kiest voor continuïteit met DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV

Geplaatst op 13 juli 2018 in Microsoft Dynamics.

Al meer dan veertig jaar is De Kikvorsch specialist in speciaalbieren. Ze zijn niet alleen een groothandel in speciaalbier met landelijke dekking, maar ze helpen ook bij de verkoop, distributie en marketing van hun speciaalbieren. Onlangs heeft DIN Solutions De Kikvorsch mogen verwelkomen als nieuwe klant. Algemeen directeur Richard van Duivendijk vertelt over hun keuze voor DIN Solutions:

Continuïteit voor de lange termijn

“We gingen op zoek naar een aanbieder die voor lange tijd continuïteit kon bieden, zowel op het gebied van goede service maar natuurlijk ook met een pakket dat zich bewezen heeft in de markt, zodat onze gegevensverwerking goed loopt. De gesprekken die we gevoerd hebben met DIN, de professionele aanpak van de mensen, het live in actie zien van het pakket en de positieve reacties van andere klanten van DIN Solutions zorgden er samen voor dat de keuze snel was gemaakt. We gaan de livegang dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

De keuze voor DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV in combinatie met DIN modules voor Bonus Management,  Advanced Warehousing, EDI uitwisseling, Accijnzen en EMCS zullen zorgen voor een aanzienlijke optimalisatie van de bedrijfsprocessen bij De Kikvorsch. Tevens zal de Kikvorsch gebruik maken van de DIN Cloud. Met de keuze van De Kikvorsch verstevigt DIN het platform in de snelgroeiende markt van importeurs van speciaalbieren. Reeds eerder kozen klanten zoals Bier & Co, Lijfering Dranken, Beer and Selected Beverages en Hansen Dranken voor het DIN Dranken platform.

Voor meer informatie over De Kikvorsch klik hier.

Branches: 
Drankengroothandel en -distributie