DIN Life Cycle Service: Wijntransport vertelt

Geplaatst op 01 november 2015 in Software, Strategie.

Wijntransport heeft onlangs de overstap gemaakt van DIN Dranken voor NAV 2009 naar NAV 2015.

Paul Diterwich van Wijntransport: “Er was terughoudendheid vanwege de hoeveelheid maatwerk in 2009. Na het testen bleek dat 95% van ons maatwerk inmiddels in de standaard was opgenomen. De ondersteuning was goed en de communicatie met support en product management prettig. De migratie verliep hierdoor soepel met vrijwel geen bijzonderheden”.

Inmiddels heeft Wijntransport kennis gemaakt met LCS en is een update uitgevoerd naar de meest recente NAV 2015 versie. De update hebben wij in minder dan een halve dag probleemloos getest. Paul daarover: “Naast de snelheid en kwaliteit ervaren wij vooral het feit dat alle fixes van zowel Microsoft als DIN Solutions in een update meekomen en nieuwe functionaliteit direct ontsloten wordt als een grote stap vooruit”.

Over de voordelen die de nieuwe DIN Life Cycle Service zal bieden is Wijntransport erg enthousiast. Paul: “Onze klanten dwingen ons om bij te blijven. Dat onze softwareleverancier ons nu ook die mogelijkheid biedt is voor onze manier van zaken doen essentieel. Niet bijblijven is handel missen. Wij ervaren nu al direct de voordelen van de actuele versie. Onze buitendienst heeft via een tablet real-time toegang tot orders, volumes en prijzen. Door het rolcentrum is de interface voor de gebruiker veel intuïtiever geworden en het koppelen naar andere systemen of websites is nu vele malen eenvoudiger voor ons”.

Branches: 
Wijnimporteurs