DIN Solutions behaalt opnieuw “Certified for Microsoft Dynamics” certificering

Geplaatst op 31 mei 2018 in Microsoft Dynamics, Software.

DIN Solutions heeft opnieuw de titel "Certified for Microsoft Dynamics" behaald voor haar brancheoplossing DIN Food & Dranken. Daarmee is de oplossing gecertificeerd voor Microsoft Dynamics (NAV 2018) en voldoet deze aan Microsoft's hoogste standaard voor door partners ontwikkelde software. Door met succes te voldoen aan alle certificeringsvoorwaarden, mag de brancheoplossing DIN Food & Dranken ook voor de komende twee jaar het certificeringslogo Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) dragen.

Kwaliteitsstempel

Oplossingen die CfMD gecertificeerd zijn hebben een bewezen ontwikkelkwaliteit en compatibiliteit met Microsoft Dynamics. Onderdeel van het certificeringstraject is dat de oplossing diepgaande softwaretests ondergaat van een onafhankelijk Solution Testing team van 1Clickfactory. Daarnaast moet de Microsoft Dynamics partner klanten hebben die de oplossing met succes gebruiken en bereid zijn de oplossing aan te bevelen. Tenslotte is de Gold Certified Partner status in het Microsoft Partner Programma een vereiste.

Kiezen voor kwaliteit, continuïteit en zekerheid

Algemeen Directeur Pierre van de Moosdijk: "De titel ‘Certified for Microsoft Dynamics’ garandeert onze klanten dat wij state-of-the-art oplossingen ontwikkelen die uitvoerig zijn getest op kwaliteit en compatibiliteit met Microsoft Dynamics. Door de certificering aan gekwalificeerde Microsoft Dynamics oplossingen toe te wijzen helpt Microsoft bedrijven in het oriëntatieproces naar branchespecifieke ERP software. Kies je voor een oplossing die gecertificeerd is voor Microsoft Dynamics dan kies je voor kwaliteit, continuïteit en zekerheid. Zo zijn al onze branche oplossingen gebaseerd op de laatste technologieën en versies van Microsoft Dynamics NAV. Bovendien streven wij er voortdurend naar om software te ontwikkelen volgens de hoogste standaarden. Het behalen van deze certificering voor Microsoft Dynamics is een goede weerspiegeling van onze ambities op dit vlak.”

DIN Life Cycle Service

Om ervoor te zorgen dat gebruikers van DIN Food & Dranken altijd voorzien zijn van een actuele DIN oplossing heeft DIN Solutions tevens een uniek aanbod geïntroduceerd: DIN Life Cycle Service. Een abonnementsmodel waarmee organisaties het snellere tempo van Microsoft met nieuwe Dynamics NAV versies optimaal kunnen volgen. Doelstelling is te voorkomen dat klanten op versiegebied een achterstand oplopen door ervoor te zorgen dat ze jaarlijks worden voorzien van een actuele DIN oplossing. Een concept waarin ondersteuning en budgettaire zekerheid gegarandeerd is en naast Microsoft functionaliteit, ook nieuwe DIN functionaliteit beschikbaar komt.

Nog niet bekend met onze DIN Life Cycle Service? Bekijk dan hier de voordelen van deze abonnementsvorm en ervaringen van onze eerste LCS klanten.

Branches: 
Drankproducenten
Wijnimporteurs
Drankengroothandel en -distributie
Food en Horeca groothandel
Versverwerking
Receptuurgeoriënteerde producenten
Maaltijdservice