DIN Solutions gaat samenwerking aan met e-Con Solutions

Geplaatst op 01 januari 2014 in Strategie.

DIN Solutions werkt sinds kort samen met e-Con Solutions. Door deze samenwerking kunnen DIN Solutions en e-Con bedrijven in diverse branches ontzorgen. De e-Con product configurator stelt de gebruiker in staat complexe producten te configureren. Deze configurator is er specifiek voor gemaakt om samen te werken met Microsoft Dynamics AX, NAV en CRM. Hierdoor sluit hij prefect aan op het Microsoft Dynamics NAV aanbod van DIN Solutions.

De product configurator werkt via uw webbrowser, mobiele telefoon, tablet en offline waardoor u tijd en plaats onafhankelijk kunt werken. U kunt de product configurator ook gebruiken op uw website en/of webshop, waardoor uw klanten hun eigen producten kunnen samenstellen.

Richard Nix, senior business consultant van DIN Solutions: “wij hebben ervoor gekozen de samenwerking met e-Con Solutions aan te gaan omdat de processen binnen de medische hulpmiddelen branche steeds complexer worden. Met behulp van de product configurator kan het bestel- en assemblage proces vereenvoudigd worden. Hierdoor profiteren klanten van grotere flexibiliteit en een snellere time-to-market”.  

Uw producten configureren kan op elk gewenst moment en plaats onafhankelijk, dus zelfs live tijdens een gesprek met uw klant. Met het gebruik van de configurator voorkomt u fouten in orders, krijgt uw klant onmiddellijk inzicht in de kosten en zijn de verschillende assemblagemogelijkheden voor alle betrokken partijen duidelijk. Hierdoor maakt uw organisatie gemakkelijk een efficiencyslag, aangezien er minder tijd per order benodigd is vanuit verkoop en ondersteuning.

Meer informatie