DIN Solutions lanceert DIN4Life

Geplaatst op 09 februari 2017 in .

Op 2 februari jl. heeft DIN Solutions tijdens de DIN Relatiedag haar nieuwe DIN4Life concept gelanceerd. Een unieke aanpak waarin een toekomstgerichte relatie met iedere klant centraal staat. Pierre van de Moosdijk, algemeen directeur, schetste in de inspirerende omgeving van het CoffeeLab Eindhoven de ontwikkelingen in de markt, het succes van onze Life Cycle Service en de aanleiding voor DIN4Life.

De focus bij DIN4Life ligt op het pro-actief begeleiden en ondersteunen van klanten, gezamenlijk naar de toekomst kijken en op basis daarvan tot de best passende ondersteuning te komen om een klant te laten excelleren in zijn of haar markten.

Het DIN4Life project zal in 2017 centraal staan binnen de DIN organisatie. Geen eenvoudig project, want een dergelijk commitment vraagt aandacht in alle onderdelen van de DIN organisatie en alle facetten van onze dienstverlening. Het is echter onze overtuiging dat wij alleen op deze manier continu waarde kunnen toevoegen voor onze klanten en ondersteuning kunnen bieden bij het realiseren van hun strategie.