DIN Solutions sluit partnerschap met Blue10 voor automatische inkoopfactuurverwerking

Geplaatst op 16 september 2019 in Inkoop, Scanning, Software.

Op de foto: Richard Nix met Marcel Duijvestijn - CEO van Blue10

Na enkele succesvolle implementaties van Blue10 bij klanten van DIN Solutions, hebben beide partijen een volgende stap gezet in de samenwerking door een partnership met elkaar aan te gaan.

“Door het partnership met Blue10 bieden we onze klanten niet alleen een standaard oplossing op het gebied van digitale verwerking van administratieve documenten (zoals inkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes) maar ook het bijbehorende advies en begeleidingstraject.” licht Richard Nix, Manager Marketing & Sales binnen DIN Solutions, de keuze voor een partnership toe.

“De insteek van Blue10 om te zorgen voor een standaard integratie met Dynamics is volledig in lijn met onze productstrategie: standaard oplossingen voor de Food & Dranken sector met DIN Food en DIN Dranken. Door de positieve ervaringen van de eerste gezamenlijke klanten en de bereidheid van Blue10 om de oplossing, daar waar nodig, af te stemmen op specifieke eisen binnen de Food & Dranken branche is dit partnership een logische vervolgstap in onze samenwerking.”

Over Blue10

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van organisaties. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie.

Blue10 - Automatiseert jouw administratie