DIN Solutions steunt Stichting Energy4All in de strijd tegen zeldzame energiestofwisselingsziekte

Geplaatst op 03 augustus 2016 in .

DIN Solutions sponsort Marc Wismans met zijn deelname aan Forza4Energy4All. Samen met zijn team zal hij zich tijdens dit evenement gaan inzetten voor kinderen met een zeldzame energiestofwisselingsziekte. Marc zal deel uitmaken van het Team Forza4Jenske.

Vechten tegen energiestofwisselingsziekte

Jenske (zie foto) heeft energiestofwisselingsziekte. Dit is een zeer ernstige progressieve stofwisselingsziekte. Iedere week worden, alleen in Nederland al, 1 à 2 kinderen geboren met deze ziekte. Bij deze kinderen worden organen en spieren aangetast die veel energie verbruiken. Lopen, zitten, praten of zelfs eten zijn vaak niet mogelijk. De kinderen worden langzaam maar zeker steeds zieker. Door o.a. epilepsie en hart- spier- en/of leverfalen sterft de helft van deze kinderen voor zijn of haar 10e verjaardag…

Waar staat de stichting Energy4All voor?

De stichting Energy4All zet zich in om deze ziekte en de ernst hiervan bekendheid te geven. Zij doen dit door bijzondere evenementen te organiseren. Het doel zoveel mogelijk geld inzamelen zodat het onderzoek naar een medicijn kan worden versneld en voltooid.

Bergen bedwingen in Forza4Energy4all

Eén van die evenementen die de stichting Energy4All in 2016 organiseert is Forza4Energy4all. Bij dit unieke evenement in Italië bedwingen de deelnemers van 8 tot en met 10 september de drie machtigste bergen uit de koninginnenrit van de Giro d’Italia per fiets of te voet. Dit zijn de Gavia (2.621m), Mortirolo (1.852m) en de Stelvio (2.758m).

Bij DIN Solutions beseffen wij hoe belangrijk de gezondheid van een kind is. Vanuit die gedachte staan wij achter instanties die vechten voor de gezondheid en welzijn van kinderen. Stichting Energy4All  is één van die organisaties.

Wij wensen Marc en zijn team heel veel succes met alle voorbereidingen!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Stichting Energy4All of Marc en zijn team ook steunen, klik dan op onderstaande links.

Het team van Forza4Jenske heeft ook een promotiefilmpje gemaakt. Dit is te zien via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=ghLFgDQCHW0