DIN Solutions viert bruisende start in de drankenbranche

Geplaatst op 22 maart 2014 in .

Afgelopen 2 maanden hebben maar liefst vier nieuwe drankenorganisaties met DIN Solutions een succesvolle livegang doorlopen. Allen gaan zij werken met de branchestandaard DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV. Hiermee komt de teller alweer op ruim 25 nieuwe gebruikers. Een sprankelende start van een nieuw jaar.

Waarom deze bedrijven voor ons kozen? Opvallend was dat ze allemaal specifiek zochten naar een oplossing die alle relevante bedrijfsprocessen geïntegreerd kon ondersteunen. Ondersteuning van de branche specifieke aspecten binnen de drankensector zoals emballage, assortimentsbeheer, prijsafspraken en accijnsadministratie waren eveneens van belang. ‘Omdat DIN Dranken hierin prima voorziet en wij dat tevens kunnen combineren met onze jarenlange ervaring in de drankenmarkt kunnen we ons goed inleven in de uitdagingen binnen de markten van onze klanten. Naast een passende oplossing bieden we daardoor ook de juiste kennis en ervaring om die oplossing succesvol in te zetten.’ aldus Richard Nix, business consultant bij DIN Solutions.

Jos Knops, Sales Manager Dranken bij DIN vult aan: ‘klanten zien ons als een organisatie die als beste de concurrentiepositie van drankenorganisaties onderschrijft. Onze oplossing biedt beter grip op marge, faciliteert groei bij de bedrijven en ondersteunt de uitdaging om klantgerichter te werken. Onze oplossing geeft de beste inzichten aan stuurinformatie en is een praktische managementtool waardoor u maximale ondersteuning heeft in de dagelijkse operationele processen. We zien zelfs al hele nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan waarbij we steeds meer partners een ontzorgde koppeling bieden met het platform van DIN. Zo is één van onze nieuwe klanten, A Brand New Day, Syncforce for Advertising & Promotion Budgets.

Met de komst van deze vier nieuwe klanten versterkt DIN Solutions haar positie als branchespecialist in de drankensector. Via deze weg willen wij onze nieuwe klanten: brand building specialist A Brand New Day, drankengroothandelaren en DON-leden Heisterkamp en Scheerder en drankenhandel Terborgse Wijncentrale veel werkplezier wensen.

Tevens hebben deze collega’s acte de presence gegeven op de DIN User Group meeting van afgelopen maand.  Het DIN-UG Platform dranken is de ontwikkelkamer voor nieuwe uitbreidingen op het huidige DIN aanbod, maar zeker ook een platform om ervaringen te delen. Zodoende vormt zich een gedreven platform dat gebaseerd is op de marktontwikkelingen tegen schaalbare kosten en eliminatie van maatwerk. 

---------------------------------------------------------------------------------------
A Brand New Day

A Brand New Day is een 100% onafhankelijke spirits-company in Nederland. Het bedrijf richt zich vanuit haar eigen visie op brand building, volledig op de marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt.

www.abrandnewday.nl  

Drankengroothandel Scheerder

Drankengroothandel Scheerder is al meer dan 75 jaar een zelfstandig familiebedrijf en tevens een bekende naam in horecaland. Als drankengroothandel bedienen ze verscheidene cafés, restaurants en andere horecagelegenheden in het midden van het land.

Scheerder is lid van Dranken Organisatie Nederland (DON).

www.scheerderbv.nl

Drankengroothandel Heisterkamp

Heisterkamp Dranken biedt een uitgebreid assortiment bieren, frisdranken, gedistilleerd, food, non-food en evenementenmateriaal. Daarnaast biedt Heisterkamp Wijnkopers een exclusief assortiment kwaliteitswijnen voor zowel grootverbruikers als particulier. Onder THrent biedt Heisterkamp een compleet verhuurassortiment voor evenementen en partijen.

Heisterkamp Dranken is lid van Dranken Organisatie Nederland (DON) en exclusief regio agent van de Grolsche Bierbrouwerij B.V. Zij zijn al bijna 100 jaar een betrouwbare en uiterst servicegerichte partner voor de horeca, de vrije tijdsmarkt, (bedrijf-) kantines en andere grootverbruikers.

www.heisterkamp.com  

Terborgse Wijncentrale

De Terborgse Wijncentrale is een groothandel in wijnen, dranken en leverancier van kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en alle mogelijke benodigdheden voor een geslaagd feest.

De Terborgse Wijncentrale biedt een uitgebreid aanbod van wijnen, bieren, gedistilleerde dranken en frisdranken. Daarvoor kunt u als horeca ondernemer terecht bij de Terborgse. Daarnaast bieden zij alle benodigdheden voor een geslaagd feest en zijn ze gespecialiseerd in kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en relatiegeschenken. De Terborgse Wijncentrale is actief in de regio Gelderland en overlopende stukjes van de aanliggende provincies.

www.terborgsewijncentrale.nl