DIN trapt jaar af met DIN User Group Food

Geplaatst op 19 januari 2016 in .

Op donderdag 14 januari jl. heeft DIN Solutions samen met een aantal DIN Food klanten het jaar afgetrapt tijdens de halfjaarlijkse User Group bijeenkomst voor gebruikers van DIN Food in de Foodsector. Dit keer vond de bijeenkomst plaats in Venlo bij onze klant en Foodproducent Hela Thissen.

Tijdens de bijeenkomst werd de DIN Life Cycle Service, het nieuwe abonnementsmodel voor implementatie van nieuwe versies, gepresenteerd, werd teruggekeken naar de verbeteringen binnen DIN Food het afgelopen jaar en vooruitgeblikt naar de DIN Food Roadmap voor 2016. Daarnaast was de bijeenkomst een mooie gelegenheid om nieuwe functionaliteit van NAV 2016 te demonstreren.

Tot slot werd er ingegaan op nieuwe marktontwikkelingen en kregen gebruikers de gelegenheid om vragen te stellen en nieuwe punten aan te dragen voor verdere verbetering van de brancheoplossing DIN Food of het dienstenaanbod van DIN. Deze punten zijn verzameld en zullen worden geïnventariseerd voor verdere opvolging.

Met een mooie opkomst en veel interactie blikken we terug op een vruchtbare sessie. Via deze weg willen we alle deelnemers nogmaals hartelijk danken voor hun komst en inbreng!