Op donderdag 5 februari a.s. organiseert DIN Solutions het jaarlijks terugkerende Food & Beverage event. Dit jaar strijken we neer op Landgoed Leusderend in Leusden met thema:
'Grensverleggend ondernemen'
Het opzoeken van grenzen is niet vanzelfsprekend een garantie voor succes. Tegenwoordig vindt iedere food- en drankenspeler het verleggen van grenzen een must voor groei of zelfs bestaansrecht. Toonaangevende onderzoeken geven aan dat de blik naar buiten moet wilt u zich onderscheiden van de massa en het aanpassingsvermogen hebben om in te spelen op veranderende marktomstandigheden, nieuwe samenwerkingsverbanden en afzetkanalen. Maar kunnen u en uw medewerkers die blik consequent naar buiten richten of gaat het grootste deel van de dag op aan het uitzoeken en oplossen van interne problemen in processen, communicatie of informatievoorziening?
Alleen als uw interne organisatie goed is georganiseerd en het vastleggen en beschikbaar stellen van alle relevante informatie éénduidig is, kunt u consequent en in voldoende mate aandacht geven aan de buitenwereld.
Op 5 februari tonen we u hoe u met de juiste geïntegreerde systemen effectief gebruik kunt maken van de aanwezige informatie binnen en buiten uw bedrijf. En hoe u uw bedrijfsprocessen en communicatie kunt stroomlijnen, zodat u meer tijd krijgt om grenzen te verleggen.
Programma
12.00 |
Ontvangst met netwerklunch |
|||
13.00 |
Marktontwikkelingen Food & Beverage sectorHans van Haaren, Sectormanager Food Rabobank |
|||
13.30 |
Parallelsessie |
|||
|
What's New
|
DIN Food & DIN Dranken
|
||
14.15 |
Koffiebreak |
|||
14.30 |
Parallelsessie |
|||
|
Track 1:Klantrelatiebeheer met
|
Track 2:DIN B2B Bestelsite
|
Track 3:Total Brand Management
|
|
15.15 |
Afsluitende borrel |
Inschrijven
Wilt u dit event niet missen? Schrijf u dan nu in!