DIN trapt jaar af met halfjaarlijkse DIN-UG bijeenkomst Dranken

Geplaatst op 05 maart 2014 in Strategie.

Op woensdag 12 februari jl. heeft de DIN User Group (DIN-UG) haar halfjaarlijkse gebruikersbijeenkomst voor het platform Dranken gehouden. Het evenement werd georganiseerd bij PS in Foodservice te Bennekom. Thema's van deze bijeenkomst waren: CRM en Retouremballage. Samen met onze partners Cayentis en Actemium werd een interactieve kennissessie rondom deze thema's georganiseerd. Daarnaast werd inzicht gegeven in de Roadmap en kregen gebruikers de kans om hun behoeften voor te leggen aan andere gebruikers en hierover ervaringen uit te wisselen.

Over DIN User Group (DIN-UG)

De DIN User Group, in het kort DIN-UG, is een gebruikersgroep door en voor gebruikers van de branche oplossingen van DIN Solutions. De DIN-UG Dranken staat geheel in het teken van gebruikers van de brancheoplossing DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV.

Ons doel is enerzijds om met meerdere gebruikers idee├źn en behoeften uit te wisselen en deze gezamenlijk met DIN Solutions te verdiepen en te vertalen naar de productontwikkeling van DIN Dranken. Samen kunnen we daardoor het DIN aanbod nog beter laten aansluiten op de behoeften en bijbehorende prioriteiten in de branche. Anderzijds willen we een platform bieden voor kennisdeling en het uitwisselen en opdoen van gebruikservaringen.

Welke voordelen levert participatie voor u op?

  • Uitwisseling van kennis en ervaringen via themabijeenkomsten, kennis-, en rondetafelsessies;
  • Delen van behoeften en wensen met branchegenoten;
  • Bundelen van krachten bij markt- en productontwikkelingen;
  • Mogelijkheid om waardevolle input te geven voor productontwikkeling en innovatie;
  • Versterken van uw netwerk in de branche.

Lidmaatschap

Wilt u meedenken over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van automatisering en zoekt u mogelijkheden om samen met collega branchegenoten kennis, ervaring en gedachten uit te wisselen over het DIN producten- en dienstenaanbod voor de drankensector? Wordt dan nu lid! Registratie is kosteloos. Het enige wat wij van u vragen is een actieve bijdrage. Registreer u via dinug@dinsolutions.nl

Na registratie ontvangt u halfjaarlijks een uitnodiging voor de ledenbijeenkomst, kunt u participeren in groepsdiscussies rondom specifieke onderwerpen en krijgt u de kans om mee te denken over de toekomstige productontwikkeling van DIN Dranken.

Inschrijven volgende bijeenkomst?

De volgende DIN-UG bijeenkomst voor het platform Dranken is in het najaar 2014.

Branches: 
Drankproducenten
Wijnimporteurs
Drankengroothandel en -distributie