DIN User Group bijeenkomst Food

Geplaatst op 22 april 2014 in .

Op dinsdag 17 juni a.s. zal DIN Solutions een DIN-UG bijeenkomst voor haar Food klanten houden. Op deze dag zal DIN inzicht geven in de DIN Food Roadmap. Tevens krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun behoeften voor te leggen en hierover ervaringen uit te wisselen.

De DIN User Group, in het kort DIN-UG, is een gebruikersgroep door en voor gebruikers van de branche oplossingen van DIN Solutions. De DIN-UG Food staat geheel in het teken van gebruikers van de brancheoplossing DIN Food voor Microsoft Dynamics NAV.

Ons doel is enerzijds om met meerdere gebruikers idee├źn en behoeften uit te wisselen en deze gezamenlijk met DIN Solutions te verdiepen en te vertalen naar de productontwikkeling van DIN Food. Samen kunnen we daardoor het DIN aanbod nog beter laten aansluiten op de behoeften en bijbehorende prioriteiten in de branche. Anderzijds willen we een platform bieden voor kennisdeling en het uitwisselen en opdoen van gebruikservaringen.

Welke voordelen levert participatie voor u op?

  • Uitwisseling van kennis en ervaringen via themabijeenkomsten, kennis-, en rondetafelsessies;
  • Delen van behoeften en wensen met branchegenoten;
  • Bundelen van krachten bij markt- en productontwikkelingen;
  • Versterken van uw netwerk in de branche.
  • Mogelijkheid om waardevolle input te geven voor productontwikkeling en innovatie;

Lidmaatschap DIN User Group
Wilt u, als klant, meedenken over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van automatisering en zoekt u mogelijkheden om samen met collega branchegenoten kennis, ervaring en gedachten uit te wisselen over het DIN producten- en dienstenaanbod voor de Foodsector? Wordt dan nu lid! Registratie is kosteloos. Het enige wat wij van u vragen is een actieve bijdrage. Registreer u via dinug@dinsolutions.nl

Na registratie ontvangt u halfjaarlijks een uitnodiging voor de ledenbijeenkomst, kunt u participeren in groepsdiscussies rondom specifieke onderwerpen en krijgt u de kans om mee te denken over de toekomstige productontwikkeling van DIN Food.