DIN verwelkomt natural food & drinks specialist 2Food BV

Geplaatst op 21 december 2016 in Microsoft Dynamics.

Dit kwartaal verwelkomen we 2Food BV, distributeur van innovatieve drinks en bites. Met ruim tien jaar ervaring in de markt van Natural Food & Drinks is het bedrijf in 2008 onder leiding van Tony-Wim en Liesbeth van Eijden opgericht. De onderneming is actief in heel Nederland en verkoopt natuurlijke, biologische producten. 2Food is een specialist in de markt die authentiek wil zijn en blijven. De ambitie van 2Food: verder groeien. Over een aantal jaren wil het bedrijf drie keer zo groot zijn en een stevige speler in de markt. Om deze groei te faciliteren hebben ze onlangs de keuze gemaakt over te stappen op een branchegericht ERP-pakket: DIN Food en DIN Dranken voor Dynamics NAV.

2Food heeft een uitgebreid assortiment drinks en bites dat bestaat uit eigen merken en A-merken van andere leveranciers. Dit wordt verkocht in supermarkten, theaters, festivals, horeca en hotels. Natuurlijke biologische ingrediënten, vers en zonder additieven. 2Food heeft een sterke focus op marketing en sales. Als één van de eerste in Nederland heeft de organisatie het Biologisch Keurmerk verkregen. Grootste uitdaging voor 2Food is afnemers en consumenten continue te blijven verrassen door op zoek te gaan naar innovatieve producten die duurzaam zijn en interessant voor de bewuste consument.

Buiten de duurzame producten heeft 2Food Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is zelfs onlangs uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Voedingsmiddelen door het Nationale Business Succes Award Instituut. Wij feliciteren hen met deze behaalde prijs en hopen samen met hen het succes ook in de toekomst verder uit te bouwen met ondersteuning van DIN Food en DIN Dranken voor Dynamics NAV.

Meer informatie

Meer informatie over 2Food, haar visie en haar producten vind je op hun website.

Website 2Food B.V.