DIN4Life Day 2018

Geplaatst op 19 december 2017 in .

Jaarlijks organiseren we in het begin van het jaar onze DIN User Group bijeenkomst. De 2018 editie, inmiddels alweer de vierde, staat gepland op 1 februari 2018.

Dit keer hebben we ervoor gekozen om een hele dag te organiseren, zodat we de User Group bijeenkomst kunnen combineren met diverse inhoudelijke presentaties. Uit de evaluatie van de 2017 editie bleek dat hier veel behoefte aan is onder de deelnemers. 

In de ochtend staat het User Group programma centraal. We blikken terug op de gerealiseerde DIN Food & DIN Dranken roadmap, bieden de mogelijkheid om behoeften en nieuwe thema’s uit te wisselen en zullen op basis van uw prioriteiten de roadmap voor het komende jaar vaststellen.

In het middagprogramma zullen we dieper ingaan op specifieke thema’s en bijbehorende oplossingen. Ook staat een look&feel van NAV 2018 op het programma, de nieuwste NAV versie die 1 december aanstaande door Microsoft zal worden gelanceerd. Natuurlijk is er voldoende tijd om onderling kennis en ervaring te delen en te netwerken.

Meer informatie & inschrijven