DIN4Life: nieuw DIN aanbod voor Cloud en Office 365

Geplaatst op 22 maart 2017 in Cloud.

Naast onze focus op de toegevoegde waarde van ons branche specifieke aanbod, bekijken we binnen onze DIN4Life filosofie ook segmentbrede ontwikkelingen op vlak van Microsoft en vooruitstrevende delivery modellen en technieken. Onder dit motto brengen we graag een tweetal nieuwe diensten binnen ons DIN aanbod onder uw aandacht:

  Cloud 

  Office 365

 

Cloud

Al langer boden we via partners de mogelijkheid om DIN Dranken en DIN Food in de cloud te gebruiken. Vanaf nu hebben we daarvoor ook een eigen cloud omgeving beschikbaar. Een modern hosting platform gebaseerd op Microsoft Azure vormt daarvoor de basis en zorgt ervoor dat u zelf geen omkijken meer heeft naar de omgeving waar uw oplossing op draait. 

Voor een vast abonnementsbedrag bent u niet alleen voorzien van de benodigde hard- en software om DIN Dranken en/of DIN Food te gebruiken, maar is ook het beheer voor u geregeld.

Dus bent u toe aan vervanging van uw server(s), maar heeft u twijfels of u daarin nog zelf moet investeren? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van ons cloud aanbod.

 

Office 365

Het bekende Microsoft Office afnemen als een dienst in plaats van zelf Office licenties aanschaffen? Dat kan met Office 365, een dienst die op abonnementsbasis voorziet in de bekende Office kantoorapplicaties en e-mail. We bieden diverse varianten en adviseren u graag op basis van uw situatie over de best passende oplossing. Office 365 met e-mail is al beschikbaar voor € 10,50 per gebruiker/maand inclusief opslag van documenten en e-mails.

Wilt u:

  1. Altijd en overal gebruik kunnen maken van Office?

  2. Makkelijke toegang en backup van al uw documenten of e-mail?

  3. Altijd voorzien van de laatste Office versie?

Neem dan eens vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden van Office 365.

 

What is Office 365 for business?