Drankengroothandel Boonekamp kiest voor DIN Dranken

Geplaatst op 28 augustus 2014 in .

Onlangs heeft Drankengroothandel Boonekamp, na een zorgvuldige heroriëntatie, gekozen voor de implementatie van de branchespecifieke ERP oplossing DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV.

Eigenaresse Sabine Boonekamp licht haar keuze toe: “als lid van Dranken Organisatie Nederland (DON) werkten wij tot nu op de centraal gehoste SAP omgeving. Deze zou op korte termijn worden opgeheven, waardoor wij op zoek moesten naar een andere passende oplossing. Wij hebben voor DIN Solutions gekozen, omdat we bij DIN het beste drankengevoel hadden.”

Boonekamp zal deze zomer starten met het implementatietraject.

----------------------------------------------------------------------------------------

DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV
De brancheoplossing DIN Dranken is ontwikkeld voor MKB bedrijven in de drankensector. Om te voldoen aan de behoeften van deze sector, is het ERP platform Microsoft Dynamics NAV aangevuld met door DIN ontwikkelde branche specifieke standaardfunctionaliteit. Met DIN Dranken kunt u al uw bedrijfsprocessen in één totaaloplossing integreren en stroomlijnen. Zo houdt u maximaal grip op uw processen, kosten en marges en kunt u zich volledig richten op uw dagelijkse activiteiten.

Over Drankengroothandel Boonekamp
Drankengroothandel Boonekamp B.V. is al vele jaren een commercieel bezorgende drankengroothandel en betrouwbare partner voor Horeca, sportverenigingen, (bedrijfs-)kantines, bij evenementen en aan andere grootverbruikers.  Vanaf de thuisbasis Leiden wordt in een straal van circa 60 kilometer de distributie en activiteiten uitgevoerd.  Met een volledig kwaliteitsassortiment en een toegewijde logistieke dienstverlening, bezorgen zij met alle aandacht uw dranken, food en non-food op tijd en op de plaats waar u het wenst.