Drie nieuwe klanten stappen over op NAV 2013

Geplaatst op 28 oktober 2014 in .

Wij mogen drie nieuwe klanten hartelijk welkom heten. De organisaties WelCom Careshop, Pharmacell en MET GGZ zijn sinds kort klant van DIN Solutions. Zij bevinden zich allemaal in de zorgbranche, één van de branches waar DIN Solutions branche specifieke oplossingen voor heeft ontwikkeld. 

Twee van de drie nieuwe klanten in de zorgbranche hebben gekozen voor een cloud oplossing. Door gebruik te maken van een cloud oplossing kunnen organisaties profiteren van optimale flexibiliteit, terwijl alle branche specifieke modules eveneens op elk gewenst moment beschikbaar zijn.

WelCom Careshop
WelCom Careshop is de complete thuiszorgwinkel voor Midden Nederland. Met haar thuiszorgwinkel richt de organisatie zich op ondersteuning bij alle stadia van het leven. WelCom Careshop is in fase 1 gestart met de financiële module. Hierna zal onze brancheoplossing voor hulpmiddelen verhuur en zorg uitleen geïmplementeerd worden. 

MET GGZ
Met GGZ is een nieuwe organisatie ontstaan uit een fusie van Mensana en Riagg Zuid die zich richt op zorgverlening op diverse vlakken in Midden- en Noord Limburg. De fusie zorgt voor één organisatie, waardoor uiteenlopende hulpvragen kunnen worden behandeld. Cliënten kunnen bij MET GGZ terecht voor zowel behandeling als begeleiding. De organisatie zal Microsoft Dynamics NAV in gaan zetten als centraal financieel systeem. 

Pharmacell
Pharmacell is een GMP gecertificeerde start-up voor cel therapieproducten, gevestigd te Maastricht. De organisatie ondersteunt clinical trails en produceert cel therapieën in opdracht. Pharmacell maakt gebruik van Microsoft  Dynamics NAV in de cloud en is reeds live.