ERP in de cloud

Geplaatst op 16 juli 2014 in Cloud, ERP.

Vanaf heden bieden wij onze branche oplossingen ook op abonnementsbasis aan. Nieuwe klanten hebben daarmee de keuze om de software aan te schaffen of via een abonnement te gebruiken (huur). In beide varianten is het mogelijk om de oplossing op eigen hardware (on premise) te gebruiken of gebruik te maken van externe hosting.

Waarschijnlijk heeft u al vaker de term cloud gehoord. Deze term wordt gebruikt als het mogelijk is om de software op basis van gebruik af te rekenen, in plaats van de software te kopen. Dit wordt ook wel het afrekenmodel genoemd. Daarnaast wordt de term cloud gebruikt als de software geen eigen server vereist, maar via externe hardware/infrastructuur beschikbaar is. Dit noemt men het delivery model. 

De branche oplossingen van DIN Solutions zijn sinds kort zowel in koop-, als abonnementsmodel beschikbaar. Daarnaast zijn beide modellen zowel op eigen hardware te installeren, als extern te hosten. U kunt dit desgewenst tussentijds aanpassen. Dus heeft u geschikte hardware dan kunt u daarop starten, zowel bij koop als bij een abonnement, en later alsnog overstappen naar een hosted omgeving of andersom. Hiermee biedt DIN Solutions optimale flexibiliteit in zowel afrekenmodel, als deliverymodel, zodat u niet vastzit aan een éénmaal gekozen oplossing.

Voor het hosten van uw branche oplossing hebben we een partnership met Open for Support (O4S). Onze oplossingen zijn reeds getest in hun data center. Wilt u niet zelf op zoek naar een hostingpartner dan brengen we u graag in contact.

Interesse in de abonnements- of hosting mogelijkheden? Neem dan contact op met onze sales managers via het contactformulier, via sales@dinsolutions.nl of telefonisch via 043-6049080.