Freddomatic kiest voor DIN

Geplaatst op 18 december 2017 in .

Recent hebben we Freddomatic, producent van warmtewisselaars voor koeltechnische installatiebedrijven, mogen verwelkomen als nieuwe klant. Freddomatic is een Nederlands bedrijf met 50 jaar historie, dat zich niet alleen toelegt op productie/fabricage maar ook het ontwerpen van maatwerk koper- aluminium warmtewisselaars voor bedrijfsmatig koelen en vriezen. “Wij zijn misschien een beetje een vreemde eend in de bijt, maar wij voelen ons thuis bij DIN”, vertelt Eric Heeren, directeur van Freddomatic.

Freddomatic heeft DIN Solutions gevraagd om de bestaande Microsoft Dynamics NAV omgeving over te nemen en deze te updaten naar de laatste NAV versie.  Bij deze herimplementatie zullen we Freddomatic helpen om het maatwerk sterk te reduceren. De organisatie zal daarbij gebruik gaan maken van enkele van onze add-ons, zodat processen zoveel mogelijk met een standaard oplossing ondersteund kunnen worden, zonder maatwerk.

Eric Heeren licht de keuze voor DIN verder toe:  “Freddomatic zit dicht op de klant, daarin zijn onze organisaties vergelijkbaar. De keuze voor DIN was snel gemaakt, in het verleden hebben wij namelijk al eens met DIN om tafel gezeten. Toen bleek dat de klantgerichtheid en professionaliteit nog steeds van hetzelfde hoge niveau zijn, waren de bruggen snel gebouwd. Een grote meerwaarde voor Freddomatic is de toegankelijkheid en de geografische ligging van DIN”.