Froster zet samenwerking met DIN voort en kiest voor NAV 2016 mét DIN Life Cycle Service

Geplaatst op 02 november 2016 in .

Froster, specialist in opslag en transport van diepgevroren foodproducten, heeft besloten haar huidige NAV omgeving te migreren naar DIN Food voor Dynamics NAV 2016. DIN Solutions beheerde al een aantal jaar de klantspecifieke NAV omgeving van Froster welke in het verleden door een andere leverancier was geleverd.

Met DIN Food zet Froster in op een standaard oplossing voor o.a. orderverwerking, EDI, bonus- en kostprijsbeheer. Ook zal worden voorzien in een koppeling met het Warehouse Management Systeem van logistiek werkvloerspecialist Vanboxtel.

Froster is al decennia logistiek partner en platform voor vele gerenommeerde (vriesvers) foodproducenten, verkooporganisaties, inkooporganisaties en retailers. Het bedrijf verzorgt voor hen de opslag en het transport van diepgevroren foodproducten naar de foodservice, retail en grootverbruikers in heel Nederland.

Het project is onlangs van start gegaan en ligt op koers om de gewenste livegangsdatum te behalen voor in gebruik name van de nieuwe versie.

Meer over Froster vindt u op hun website.