GDH lid Lijfering Drankengroothandel stapt over op DIN Dranken

Geplaatst op 10 juli 2017 in .

Met 145 jaar geschiedenis heeft Lijfering Drankengroothandel uit Groningen een familiebedrijf om trots op te zijn. Onlangs zijn ze succesvol live gegaan met DIN Dranken. ICT-verantwoordelijke René Steenhuis vertelt over zijn ervaring met de livegang:

“Na vijf maanden implementatie zijn wij per 1 april jl. live gegaan met DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf en zochten een partner waarmee we een langdurige relatie aan konden gaan en die samen met ons kon kijken om de processen in het bedrijf eenvoudiger te maken. Vooral de koppeling met EMCS levert ons als bedrijf veel tijdwinst op.

Waardering voor inzet van beide kanten

De samenwerking met alle medewerkers van DIN Solutions was zeer goed. De medewerkers begrepen goed wat wij zochten in een pakket en wisten dit goed te vertalen in oplossingen. De implementatie van het pakket heeft ongeveer vijf maanden in beslag genomen en dit kon alleen mogelijk worden gemaakt door de inzet van onze medewerkers, maar ook van de medewerkers van DIN Solutions.

DIN User Group

Het feit dat er regelmatig bijeenkomsten worden georganiseerd om gebruikers bij elkaar te brengen met als doel om over oplossingen te denken en praten wordt door ons zeer gewaardeerd. Door de samenwerking met DIN Solutions kunnen wij onze processen nu en in de toekomst vereenvoudigen.”

Website Lijfering Drankengroothandel