Haal meer rendement uit EDI met TIE FreeConnect the SmartVAN

Geplaatst op 01 september 2013 in EDI.

Elektronisch zakendoen tussen zakenpartners in de handelsketen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering. In veel gevallen is het digitaal verzenden en ontvangen van handelsdocumenten zoals orders, pakbonnen en facturen zelfs verplicht. Bij de meeste EDI-gebruikers is dit ooit als verzoek ingediend door een grotere macht waaronder retailers, groothandels, ministeries en supermarkten. Uiteindelijk levert het digitaal uitwisselen van handelsdocumenten voor zowel leveranciers als afnemers enorme besparingen, kwaliteits- en productiviteitsverbeteringen op.

Als je dan toch elektronisch orders, pakbonnen en facturen gaat uitwisselen, waarom dan niet het maximale rendement eruit halen? Dit kan met de TIE Business Network service "FreeConnect the SmartVAN".

Als je dan toch elektronisch orders, pakbonnen en facturen gaat uitwisselen, waarom dan niet het maximale rendement eruit halen?

Slim zakendoen binnen uw handelspartner community
De kosten voor internetgebruik zijn de laatste jaren steeds afgenomen. Of we een bericht naar Utrecht sturen of naar Taiwan, dat maakt voor de provider in kosten niet uit. Zouden we het ook accepteren als onze bank voor het telebankieren en een bedrag per betaling zou rekenen en een toeslag voor grotere betalingen? De veiligheid mag geen argument zijn, die garanderen banken ook.

TIE Kinetix is vooruitstrevend op het gebied van EDI en is van mening dat VAN kosten naar beneden kunnen zonder in te leveren op veiligheid en betrouwbaarheid. TIE neemt een voorbeeld aan de mobiele telefonie waar de pakketten waarmee men gratis naar familie, collega’s of vrienden kan bellen steeds populairder worden.

Door alle bij TIE aangesloten handelspartners onderling berichten te laten uitwisselen via TIE Business Network, FreeConnect en AS2, ongeacht volume of grootte kunnen de aangesloten bedrijven een enorme besparing realiseren. TIE noemt deze unieke TIE Business Network service “FreeConnect the SmartVAN”.

Dat de TIE Kinetix EDI oplossingen met geïntegreerde FreeConnect aansluiting voldoen aan een behoefte is duidelijk. In de afgelopen periode is deze community behoorlijk gegroeid en zijn er ruim 100 nieuwe bedrijven aangesloten.

Hoe meer handelspartners zich aansluiten hoe groter de besparing op EDI VAN kosten voor iedereen wordt. Het onderlinge berichtenverkeer wordt zo efficiënt en voordelig en de supply chain goedkoper.

Meer informatie?
Benieuwd hoeveel voordeel u kunt halen uit de verwerking van uw documentverkeer met een EDI oplossing van TIE Kinetix?

Neem dan contact met ons op voor een inschatting van uw besparingen in zowel tijd als kosten. Ook voor meer informatie over de TIE Business Netwerk aangesloten handelspartners kunt u bij ons terecht.

Branches: 
Drankproducenten
Wijnimporteurs
Drankengroothandel en -distributie
Food en Horeca groothandel
Versverwerking
Receptuurgeoriënteerde producenten
Maaltijdservice