Food, Food en Horeca groothandel, Receptuurgeoriënteerde producenten
juni 2018
Hela viert 50-jarig jubileum met Hela Jubileum Kookboek

Het klantenbestand van DIN Solutions bestaat uit een grote diversiteit aan ondernemingen; van top 3 wijnimporteurs tot mooie en gerenommeerde familiebedrijven met een rijke geschiedenis. Tot die laatste categorie behoort Hela Thissen. Het bedrijf introduceerde ter ere van het 50 jarig jubileum van de enige echte Hela Curry Kruiden Ketchup in Nederland, het Hela Jubileum Kookboek. In dit Hela Jubileum Kookboek nemen ze u mee door de hoogtepunten in de geschiedenis van 50 jaar Hela en stellen ze u voor aan de Hela familie met behulp van inspirerende recepten, gemaakt met de producten van Hela.

Uitgebreid assortiment en klantenbestand

Hela Thissen is een familiebedrijf dat 50 jaar geleden is opgericht door Harry Thissen. In 1968 is de bekende rode fles geïntroduceerd in Nederland. Tegenwoordig is de Hela Curry Kruiden Ketchup niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Het assortiment van Hela Thissen is inmiddels uitgebreid met verschillende sauzen en dressings en daarnaast levert het bedrijf ook verschillende producten aan de business to business markt zoals slagerijen, cafétaria’s en instellingen. 

Meer dan 10 jaar samenwerkingspartner

DIN Solutions is sinds 2006 softwarepartner van Hela. Een groot deel van de bedrijfsprocessen wordt ondersteund met onze DIN Food oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan financiële en logistieke processen maar ook EDI uitwisseling en het beheer van productspecificaties. Wij zijn dan ook trots op onze inmiddels meer dan 10 jarige samenwerking met dit mooie bedrijf.

Interesse in het kookboek?

In april is Hela gestart met de Hela Jubileum Kookboekactie. Op de website www.50jaarhela.nl kan iedereen een gratis Hela Jubileum e-Kookboek downloaden. Daarnaast krijgt elke 50e deelnemer die zijn gegevens achterlaat op de website een hardcopy exemplaar van het Hela Jubileum Kookboek thuisgestuurd. Tenslotte is het kookboek ook te bestellen op de webshop van Hela www.hela.nl.