Horecagroothandel Rust Food succesvol live met DIN Food

Geplaatst op 16 januari 2019 in Microsoft Dynamics.

Rust Food, van oudsher een horeca groothandel in hart en nieren, is onlangs live gegaan met DIN Food. De voornaamste reden om over te stappen op een ander pakket was het beëindigen van de support van de voormalig ERP leverancier, waardoor continuïteit van de informatie voorziening in gevaar kwam. Daarnaast was Rust Food op zoek naar een partij die niet alleen continuïteit kon bieden, maar ook de organisatie verder kon helpen met meer en betere functionaliteit en ondersteuning van processen. Een paar collega’s die naar tevredenheid met DIN Food werkten gaven voor eigenaar André Rust de doorslag om voor DIN Solutions te kiezen.

Over de ervaring met het implementatietraject zei eigenaar André Rust het volgende: “Het was vooral snel, maar ook wel wennen. We houden het graag eenvoudig. De consultants hebben ons hierin prima op weg geholpen. Daarnaast worden we ook nu na de implementatie goed ondersteund door de mensen van de Support desk.”

Op de vraag wat de belangrijkste uitdaging is op dit moment zei André: “Als kleinere groothandel tussen de grote jongens door manoeuvreren. Met name door dat extra stukje service en flexibiliteit te bieden. Om een voorbeeld te noemen: mensen die ’s avonds bellen om wat extra te bestellen voor dezelfde avond of de ochtend erna, kunnen we in veel gevallen altijd nog beleveren.”

“Als we kijken naar onze uitdagingen voor de toekomst dan zullen we ons vooral gaan concentreren op de integratie van onze verhuuractiviteiten in DIN Food. En wellicht dat de Transport app ook wel interessant voor ons is. Nu zijn er eerst nog een paar kleine dingetjes die gedaan moeten worden, maar over het algemeen ben ik tevreden.”

Lid van Horeca Foodgroup

Rust Food is aangesloten bij de Horeca Foodgroup.

Branches: 
Food en Horeca groothandel