Implementatie DIN Dranken bij Bresser & Timmer

Geplaatst op 11 december 2017 in Software.

Enige tijd geleden heeft u kunnen lezen dat wij Bresser & Timmer, groothandel in wijn en gedistilleerd, mochten verwelkomen als nieuwe klant voor DIN Dranken.

Bij Bresser en Timmer is het aantal orders sterk gegroeid de afgelopen jaren. Ze vertegenwoordigen een aantal merkeigenaren en op deze manier bouwen ze een uniek assortiment van met name whisky’s op basis van exclusiviteit. Ze waren dan ook toe aan een nieuwe automatisering. Met de keuze voor DIN Dranken in de cloud met accijnsadministratie en EMCS integratie met de douane kan Bresser en Timmer de toekomstige groei aan. Inmiddels is de implementatie voltooid. Directeur Auke Timmer vertelt over zijn ervaringen met de implementatie.

“De implementatie van DIN Dranken binnen onze organisatie is inmiddels een feit. Voor ons was een project van deze omvang een geheel nieuwe ervaring. Mede door de goede communicatie tijdens het project en de uitgebreide kennis van de supportafdeling werkt de oplossing nu zoals we voor ogen hadden. Momenteel zijn we nog bezig met enkele modules die ons leven nog gemakkelijker gaan maken. Met DIN Dranken is dan ook een grote besparing op de backoffice gerealiseerd. Men werkt met hetzelfde team makkelijker orders af. Verdere groei is daarmee geborgd. Daarnaast was de wens om meer inzicht te krijgen en ook daar zijn intern al de nodige stappen vooruit gemaakt. “We kunnen ons nu verder gaan richten op rapportages voor o.a. de merkeigenaren en nog meer klantfocus. We zijn tevreden over het eindresultaat”, aldus Auke.

Meer lezen over Bresser & Timmer