Importeur van Italiaanse specialiteiten Mediterra stapt over op DIN Food & Dranken

Geplaatst op 08 juli 2016 in .

Sterk groeiende importeur van Italiaanse specialiteiten Mediterra heeft haar volgende professionaliseringsslag in bedrijfsautomatisering gezet. Hiervoor heeft Mediterra een bewuste keuze gemaakt voor DIN Solutions als ERP food en drankenspecialist. De specifieke branche-ervaring van DIN in accijnzen en foodimport heeft een doorslaggevende rol gespeeld in het selectieproces.

Breed gedragen branche-oplossing

Mediterra heeft zich in het selectietraject goed laten informeren. In het uiteindelijke beslissingsproces bleven twee oplossingen over. De voorkeur ging uit naar de Microsoft Dynamics NAV oplossing van DIN, omdat deze segmentspecifieke ERP oplossing breed ingezet is in de markt waarin Mediterra opereert. De importeur verwacht dat het nieuwe systeem haar verder zal brengen in de uitgezette groeiambities voor de toekomst. Zo hoeft Mediterra zich geen zorgen meer te maken over zware IT upgrades of achterstand in techniek. Dankzij de DIN Lifecycle Service zal ze altijd op een actuele versie van DIN Food en Dranken werken.

In het assortiment van Mediterra vind je alles waarmee de Mediterrane, en de Italiaanse keuken in het bijzonder, naam heeft gemaakt. Van pasta, olijfolie, tomatenproducten tot wijnen en delicatessen. De implementatie zal op zeer korte termijn starten. Meer over Mediterra kun je lezen op hun website.

Website impressie Mediterra