Larco Foods plukt eerste vruchten van de DIN Life Cycle Service tijdens upgrade traject

Geplaatst op 27 mei 2019 in ERP, Strategie.

Met de komst van het platform georiënteerde Dynamics 365 Business Central, als vervanger van Microsoft Dynamics NAV, bewijst een keuze voor de DIN Lifecycle Service eens te meer zijn waarde. Dit kwam recent duidelijk naar voren tijdens de implementatie van de nieuwe DIN Food omgeving bij onze klant Larco Foods BV.

Verlost van zware upgrading- of herimplementatie trajecten

Vorig jaar koos de specialist in het ambachtelijk bereiden en conserveren (steriliseren) van bouillons, fonds, soepen, sauzen, ragouts en vleesproducten om de bestaande DIN Food omgeving te vernieuwen en te moderniseren. Speerpunt was de integratie van de werkvloerprocessen. Maar ook de organisatie voorzien van een toekomstbestendige en gemoderniseerde software omgeving met meer standaardisatie in plaats van maatwerk was een belangrijke doelstelling. Om daarmee in de toekomst, door lifecycle services, verlost te zijn van zware upgrading- of herimplementatie trajecten.

Direct op DIN Food voor Dynamics 365 BC dankzij Life Cycle Service (LCS)

Vlak na de start van de herimplementatie introduceerde Microsoft een vernieuwde versie van Dynamics NAV, genaamd Dynamics 365 Business Central. Een vernieuwde ERP omgeving voor bestaande NAV gebruikers waarin het platformdenken centraal staat. Larco kreeg tijdens de implementatie nog de mogelijkheid om te kiezen voor overgang op deze meest recente versie. Jan Kusters: “Ons implementatietraject was tijdens de introductie van Dynamics 365 Business Central nog in dusdanige status dat we, dankzij LCS, gelijk de mogelijkheid kregen om te kiezen voor deze versie. Zonder directe impact op het traject, omdat DIN via LCS zorgt voor een migratie van de reeds aanwezige testomgeving naar Business Central. Doordat we nu van de meest actuele versie gebruik kunnen gaan maken zijn we niet alleen in staat om direct de voordelen te ervaren van een geheel nieuw platform, maar ook gebruik te maken van nieuwe foodspecifieke functionaliteit ontwikkeld door DIN.”

Geplande livegang met Dynamics 365 Business Central

Larco verwacht eind 2019 live te zijn met DIN Food voor Dynamics 365 Business Central. Daarmee is het bedrijf verzekerd van een gemoderniseerde toekomstbestendige oplossing en klaar om een nieuwe weg van digitale transformatie in te slaan voor de komende jaren.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over DIN Food voor Dynamics 365 Business Central, werkvloerintegratie of LCS? Neem dan contact op met onze Sales Manager Food John Janssen.

Branches: 
Versverwerking
Receptuurgeoriënteerde producenten