Nieuw DIN4Life aanbod: mobility met de Anveo Mobile app

Geplaatst op 28 september 2017 in .

Speciaal voor de ondersteuning van mobiele processen zoals afleveren van goederen of verlenen van service op klant locaties hebben we onlangs de Anveo Mobile App aan onze DIN oplossingen toegevoegd.

Daarmee is het mogelijk om niet alleen online, maar ook offline mobiele toegang te hebben tot data uit uw NAV software en processen te ondersteunen. Via een gebruikersvriendelijke app, die geconfigureerd kan worden voor ieder gewenst proces kunnen medewerkers die in de buitendienst aan het werk zijn, altijd hun taken makkelijk uitvoeren en vastleggen.

Standaard bevat de oplossing al een uitgebreide sales- en service app. Maar het is ook mogelijk om eigen apps te configureren. Bij één van onze horeca klanten zal de service app ingezet gaan worden voor de ondersteuning van hun service monteurs bij het onderhoud van koffie- en dranken automaten. Na de zomer zullen wij de oplossing uitbreiden met een app voor de registratie van retouremballage. 

Heeft u ook te maken met mobiele processen van bijvoorbeeld chauffeurs, monteurs of verkoop adviseurs? Neem dan eens vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.