Opnieuw hoge opkomst bij DIN Food & Beverage event

Geplaatst op 22 juni 2016 in .

Met bijna 50 deelnemers blikken we terug op een geslaagde zomereditie van ons Food & Beverage event.

Verschillende gastsprekers namen de genodigden mee in de nieuwe mindset binnen de food- en drankensector. Zo behandelde Dirk Mulder actuele trends op het gebied van o.a. voedselkeuze, online, blurring en distributiemodellen. Ook zoomde hij in op de toegevoegde waarde van de food- en drankengroothandel, nu en in de toekomst. vervolgens gaf CRM-specialist Ruud Verduin een inspirerende presentatie over de 5 geheimen van succesvol klantrelatiemanagement. Daarin werd duidelijk dat het nieuwe tijdperk van klantervaring vraagt om een andere benadering dan voorheen. Het vereist o.a. aandacht voor de klantbeleving, relevantie en klantdata. Met praktische voorbeelden en een gezonde dosis humor gaf dat genoeg stof tot nadenken. Sven Noomen van Quattro Business Solutions zorgde voor de afsluiting van de presentatiesessies. Sven nam ons mee naar de technologische ontwikkelingen die aansluiten op de veranderingen in de markt en de consument.

Via het speciaal ingerichte Experience Center konden de deelnemers tijdens de informele momenten met demo eilanden kennis maken met onze oplossingen DIN Food en DIN Dranken en oplossingen van onze partners Cayentis en Tinx-IT. "Inspirerend" en "Veel om over na te denken en mee aan de slag te gaan" was een veel gehoorde terugkoppeling vanuit de deelnemers aan het einde van de dag. Kortom een geslaagd event!

Via deze weg willen we dan ook alle deelnemers en presentatoren bedanken voor hun komst en bijdrage.

Dit Food & Beverage event gemist?

Jammer! Gelukkig organiseert DIN Solutions meerdere events per jaar. Wilt u volgend event niet missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt automatisch een uitnodiging voor het volgende event in uw mailbox.

Schrijf mij in!