Primeur voor Baeten Vinopolis: eerste klant live Dynamics 365 Business Central

Geplaatst op 05 februari 2019 in Microsoft Dynamics.

Eind maart mochten we samen met onze klant Baeten Vinopolis een primeur beleven. Ze gingen als eerste klant live met DIN Dranken voor Dynamics 365 Business Central.

Om de overstap mogelijk te maken werd de bestaande NAV 2016 omgeving op basis van de DIN Life Cycle Service in februari gemigreerd naar Business Central.  Na een korte testperiode werd vervolgens de go live gepland. ‘Er is nagenoeg geen hinder ondervonden van de migratie en we zijn zonder problemen live gegaan met de nieuwste versie van DIN Dranken en Business Central’ geeft Miriam Schrijvers, Hoofd Administratie van Baeten Vinopolis aan. ‘Wat dat betreft hebben we duidelijk de voordelen ervaren van Life Cycle Service ten opzichte van een traditionele upgrade’.

De overstap op Business Central gebruikt Baeten om in te zetten op verdere digitalisering. De Belgische wijnimporteur heeft op dat gebied nog verschillende plannen. De Microsoft CRM 2016 omgeving wordt op dit moment gemigreerd naar Dynamics 365 for Sales en voor rapportages en dashboards gaat de organisatie gebruik maken van Power BI. Daarna staat digitalisering van het aflever- en retouremballage proces op de wensenlijst met behulp van de DIN Proof of Delivery App.

Branches: 
Drankengroothandel en -distributie