Terugblik DIN-UG en Food & Beverage event

Geplaatst op 19 februari 2015 in .

Op donderdag 5 februari jl. organiseerde DIN Solutions de DIN-UG bijeenkomst voor Dranken. Dit keer stonden de oplevering van de samen ontwikkelde producten DIN CRM voor Dranken en de DIN B2B bestelsite centraal. Belangrijk onderdeel van de bijeenkomst was de presentatie van de Roadmap en de gezamelijke bepaling van prioriteit rondom product optimalisatie. Aansluitend kreeg gastspreker Sectormanager Food bij de Rabobank Hans van Haaren het podium om over de ontwikkelingen in de markt te praten en samen met de leden te discussiëren over welke invloed deze ontwikkelingen heeft op hun huidige business, toegevoegde waarde en verdienmodellen.

Van discussieforum tot uitgebreide demosessies

In de middag organiseerde DIN in samenwerking met QBS, Rabobank, Cayentis en SyncForce het Food & Beverage event. Thema van deze editie was: 'Grensverleggend ondernemen'. Gastspreker Hans van Haaren nam het publiek mee in de trends en ontwikkelingen van de food & beverage sector en ging het gesprek aan met de deelnemers. Vervolgens kreeg het publiek de mogelijkheid om enerzijds inzicht te krijgen in het kennen en kunnen van de brancheoplossingen DIN Food en DIN Dranken en anderszijds een kijkje in de keuken van NAV 2015 te nemen. samen met de workshop van SyncForce werd de dag afgesloten met live demo's van nieuw ontwikkelde producten DIN CRM voor Dranken en de DIN B2B Bestelsite.

Gezonde mix

Met 40 deelnemers van producent tot handelaar en een goede mix van DIN klanten en oriënterende bedrijven in food & beverage blikken we tevreden terug op een succesvol event. Via deze weg willen we alle deelnemende partijen nogmaals bedanken voor hun bijdrage aan deze dag.

Event gemist?

Geen zorgen! Op onze website en via onze nieuwsbrief worden regelmatig nieuwe interessante themagerichte events, workshops en seminars gecommuniceerd. Ontvangt u nog geen nieuwsbrief? Schrijf u dan hier in!

Inschrijven