Terugblik DIN4Life Day

Geplaatst op 02 april 2018 in Marketing & Sales.

Dit jaar organiseerden we op 1 februari jl. de jaarlijkse User Group Dranken en de User Group Food meetings met een ochtend vol inspiratie. Op de mooie locatie van Brouwerij Vandeoirsprong in Orischot vonden deze onder de noemer DIN4Life Day plaats. In 2018 is ervoor gekozen om een hele dag te organiseren, zodat de User Group bijeenkomst gecombineerd kon worden met inhoudelijke presentaties. Zo konden we nóg beter tegenmoet komen aan de behoeften van de UG leden.

In het ochtendprogramma vonden de UG Food en UG Dranken vergaderingen afzonderlijk plaats. Gedurende de ochtend zijn de leden ingelicht over de relevante ontwikkelingen binnen hun branche én hebben zij kunnen sparren met branchegenoten. Naast ontwikkelingen en roadmap deelde Joris Jaspar van A Brand New Day zijn ervaringen met de DIN Lifecycle Service (LCS) binnen de UG Dranken. Bij de UG Food heeft John Suntjens van Wulro de groep meegenomen in een praktijkcase voedselveiligheid en transparantie.

Na de lunch ging het programma voor beide User Groups gezamenlijk verder. Naast een in-depth what’s new in NAV 2018, werden er in de parallelsessies meerdere kennisonderwerpen verder uitgediept. De onderwerpen die wij deze middag speciaal hebben belicht waren GDPR, Werkvloerintegratie, Anveo Mobile en Forecasting. Hiervoor was o.a. de expertise van onze partners Slimstock en 2-Control beschikbaar. De keynote werd verzorgd door Sven Noomen van QBS Group. Een inspirerende afsluitende sessie, waarin de toekomst van Microsoft en Dynamics 365 centraal stond.

Wij kijken tevreden terug op een succesvolle DIN4Life Day. De User Groups vormen één van de belangrijkste pijlers voor onze roadmap en productontwikkeling. De DIN4Life Day is daarin een essentieel onderdeel. We willen alle User Group leden wederom bedanken voor de hoge opkomst en actieve participatie.

Branches: 
Drankproducenten
Wijnimporteurs
Drankengroothandel en -distributie
Food en Horeca groothandel
Versverwerking
Receptuurgeoriënteerde producenten
Maaltijdservice