Terugblik DIN4Life Day 2019

Geplaatst op 21 februari 2019 in Marktontwikkelingen & Trends, Strategie.

Op 7 februari jl. vond de jaarlijkse DIN4Life Day plaats bedoeld voor de gebruikers van onze DIN Dranken en DIN Food oplossingen. Dit jaar stond deze dag in het teken van Digitale Transformatie. We stonden uitgebreid stil bij de noodzaak voor Dranken en Food bedrijven om digitale technologie binnen de bedrijfsprocessen te implementeren. Ook bekeken we welke invloed dit transformatieproces heeft op medewerkers, business modellen, bedrijfscultuur en wat hiervoor vereist is.   

DIN User Group

Ook dit jaar was er weer een hele dag gepland met als vast onderdeel de User Group Dranken en de User Group Food. Tijdens beide bijeenkomsten werd de roadmap voor 2019 gedeeld en op een interactieve manier werden de thema’s voor 2020 geïnventariseerd en vastgesteld. Nieuw dit jaar was het onderdeel “We’re all Experts”. Een onderdeel waarbij het onderling uitwisselen van kennis en ervaring centraal stond. Daarvoor bedachten wij het concept “Durf te Vragen” en “Durf te Delen” zodat de deelnemers uitgedaagd werden om zowel hun vragen als hun expertise kenbaar te maken om daarmee de interactie onderling te stimuleren.

Dynamics 365 Business Central en Customer Stories

In het middagprogramma volgde onder andere een updatesessie rondom Dynamics 365 Business Central, de opvolger van het vertrouwde Dynamics NAV. En daarnaast een demo van het Power Platform met toepassingen van Microsoft Flow en Microsoft Power Apps. Dit jaar zorgden ook twee klanten voor een belangrijke bijdrage aan het programma. Wilco van der Steijn van sauzenfabrikant Saucecompany en Bart Gijtenbeek van wijnimporteur Walraven Sax namen de deelnemers mee in hun bedrijf. Zij deelden ervaringen, ontwikkelingen en uitdagingen op het vlak van automatisering en digitalisering en de rol van respectievelijk DIN Food en DIN Dranken daarbinnen.

Wij kijken tevreden terug op een succesvolle dag. De DIN4Life day is een essentieel onderdeel voor en door de gebruikers van onze oplossingen. De input vormt één van de belangrijkste pijlers voor de DIN Dranken en DIN Food roadmap en de bijbehorende productontwikkeling. We willen alle deelnemers dan ook nogmaals bedanken voor de hoge opkomst en de actieve en enthousiaste participatie.

Branches: 
Drankproducenten
Wijnimporteurs
Drankengroothandel en -distributie
Food en Horeca groothandel
Versverwerking
Receptuurgeoriënteerde producenten
Maaltijdservice